Menu
Your Cart

Panda Hookah

Panda Hookah
-20 %
Panda Hookah
€199,95
€249,00
Excl. BTW: €165,25
Prijs in spaarpunten: 24900
 • Voorraad: Op voorraad
 • Hookies die je ontvangt: 249
 • Type: White

Panda Hookah - Russische stijl op zijn best met spectaculair uitblaas-ventiel!

De mooie, supergelikte Panda Hookah mag beschouwd worden als een van de meest in het oog springende waterpijpen op de hedendaagse shisha-markt. Een mooi, origineel, stijlvol design gecombineerd met een heerlijk soepele rookervaring "does the trick", terwijl het catchy Panda logo op de base, dompelbuis en vooral het spectaculaire uitblaasventiel de pijp extra cachet geeft!

Opgebouwd uit een edelstalen kern en aan de buitenkant afgewerkt door hoogwaardig kunststof beschikt de Panda Hookah over een zelfde soort opbouw die je vaak terugziet bij russische shisha's. De edelstalen binnenkant brengt de smaak in de tabakskop zo natuurlijk en puur mogelijk over op jouw smaakpapillen, terwijl de hoogwaardige kunststof buitenkant een flexibele basis vormt voor het mooie, elegante, gekleurde design dat de Panda Hookah kenmerkt. De mooie schachtbasis is voorzien van 1 slangaansluiting, die via een soepele slijpstukverbinding direct in de basis geplaatst wordt en aan de andere kant verbonden kan worden met een siliconen slang. Aan de andere kant bevindt zich het spectaculaire uitblaasventiel met gelaserd panda-hoofd, dat uit de basis omhoog schiet als er uitgeblazen wordt. De gesloten kamer zorgt dat dit uitblazen grondig gebeurt; één keer rustig blazen verwijdert de aanwezige rook volledig uit de vaas. De downstem is aan de onderkant voorzien van groeven om het juist waterlevel aan te geven en als klap op de vuurpijl uitgerust met een regelbare, en eventueel afneembare, kunststof diffuser. Aan de bovenkant van de schacht wordt het elegante design tot slot afgesloten met een stevige, metalen kolenschaal en tabakskopadapter. Inclusief is een mooi gevormde vaas van dik en helder glas die uitermate geschikt is om jouw waterpijp ervaring op te waarderen met een kleurstof van X-Shisha. Vaas en schachtbasis worden helemaal in Russische stijl verbonden via een traditionele plugverbinding met rubber.

Concluderend is de opbouw van de Panda Hookah zeer solide, creatief, voorzien van catchy details en een lust voor het oog. Geheel in deze trend maakt de rookervaring die de Panda shisha te bieden heeft diepe indruk met een heerlijk soepele airflow die helemaal aan de hoge verwachtingen voldoet. Dit is te danken aan de perfect uitgekiende, inwendige afmetingen waarmee de hookah ontworpen is. Het "innerlijk" van de Panda Hookah is dus al even indrukwekkend als de extravagante buitenkant, waardoor het totaalplaatje dat de fabrikant aanbiedt 100% overtuigt!

Wil jij graag een Russische waterpijp kopen, waarmee je helemaal de show steelt bij jouw shisha kameraden? Eentje die zeer stijlvolle, originele looks combineert met een rookervaring om van te smullen? Met deze Panda Hookah ben je helemaal het mannetje (of vrouwtje) en haal je een garantie in huis voor vele jaren waterpijp genot van de bovenste orde!

De Panda Hookah wordt geleverd met:

 • Mooi vormgegeven, transparante vaas van extra dik en helder glas
 • Kunststof schachtbasis met edelstalen binnenkant (plug-sluiting)
 • Edelstalen schacht met kunststof buitenkant uit 2 delen (inkortbaar)
 • Edelstalen dompelbuis met regelbare diffuser
 • 1 slangadapter/-aansluiting
 • Stevige, metalen kolenschaal
 • Edelstalen tabakskopadapter
 • Spectaculair "pop-up" uitblaasventiel

Relevante data vaas:

 • Diamater hals vaas: +/- 4,6 cm
 • Hoogte vaas: +/- 27 cm


DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER SLANG EN TABAKSKOP

MADE IN RUSSIA

Waterpijp info
Waterpijp merk Panda Hookah
Materiaal schacht Edelstaal V2A / Kunststof
Lengte +/- 60 cm
Slangaansluitingen 1
Aantal bijgeleverde slangen 0
Type slang Geen slang inbegrepen
Type tabakskop Geen tabakskop inbegrepen
Bevestiging vaas-schacht Rubber
Kamer type Gesloten
Diffuser Ja, regelbaar
Geschikt voor molassevanger Nee
Kleur vaas Transparant

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed