Menu
Your Cart

Kolenbranders

Ben je op zoek naar een goede kolenbrander voor het aansteken van je kolen? Check dan snel ons assortiment aan kolenverhitters en gerelateerde onderdelen en accessoires!


Omdat de beste waterpijp ervaring tot stand komt bij het gebruik van natuurkolen is een kolenverhitter een must-have voor elke shisha liefhebber die het beste uit zijn waterpijp wilt halen. Wij hebben een breed aanbod aan elektrische kolenbranders en kolenverhitters op gas en dit in verschillende vormen en maten. Zo kun je bij ons terecht voor platte kolenbranders, de hogere pan-kolenbranders en ook het nieuwste broodrooster model! Ook voor degene die voorlopig nog even aan de slag wilt met quicklight kooltjes, bieden wij een oplossing in de vorm van compacte gasbranders.

Gas Cartridge
-20 %
Type: 190 gram
Gas Cartridge - Te combineren met de Gas Brander Groot! Deze Gas Cartridge - 190 gram is te gebruiken in combinatie met de tevens bij ons verkrijgbare Gas Brander - Groot. Het gaspatroon bevat een mengsel van 190 gram propaan- en butaangas en is daarmee de ideale brandstof om je..
€3,95 €4,95
Excl. BTW:€3,26
Kolenrooster - Medium
Out Of Stock
Type: Chroom
Kolenrooster Medium - Metalen kolen rooster voor gas brander en kleine elektrische kolenverhitter! Ben jij op zoek naar een perfect passend kolenrooster voor de gas brander medium? Dan is dit het rooster dat je zoekt! De metalen constructie valt perfect over de rand van de gasbrander heen..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Fahrenheit Kolenverhitter
Nieuw
Type: 500 Watt
Fahrenheit Kolenverhitter Compact - De perfecte kolenverhitter voor thuis, inclusief kolenrooster! Natuurkooltjes verhitten ging nog nooit zo gemakkelijk als met de Fahrenheit elektrische kookplaat! Deze compacte kolenverhitter zorgt ervoor dat jouw kooltjes supersnel klaar zijn voo..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Kaya E-Heater - Elektrische Kookplaat
Out Of Stock
Type: 510 Watt - Zwart
Kaya E-Heater - Hete kooltjes in een paar minuten! Natuurkooltjes verhitten ging nog nooit zo gemakkelijk als met de Kaya E-Heater elektrische kookplaat! Deze kolenverhitter zorgt ervoor dat jouw kooltjes supersnel klaar zijn voor gebruik! De E-Heater heeft een vermogen van 510 Watt en bes..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Fahrenheit Kolenverhitter
Nieuw
Type: 1000 Watt
Fahrenheit Kolenverhitter - De perfecte kolenverhitter voor thuis, inclusief kolenrooster!Natuurkooltjes verhitten ging nog nooit zo gemakkelijk als met de Fahrenheit elektrische kookplaat! Deze kwalitatieve kolenverhitter zorgt ervoor dat jouw kooltjes supersnel klaar zijn voor gebruik!De..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Type: Variabele kleuren
Gas Brander Groot - Ideaal voor buiten of op reis! Deze Gas Brander - Groot is een kolenverhitter die werkt op gas. Houd je ervan om buiten in de natuur te roken of neem je je shisha graag mee op reis, dan biedt deze kolenbrander de perfecte oplossing voor het verhitten van je n..
€22,50
Excl. BTW:€18,60
Toaster Kolenverhitter
Out Of Stock
Type: 600 Watt
Toaster Kolenverhitter - Supersnel kolen verhitten door innovatieve broodrooster vorm! Natuurkooltjes verhitten ging nog nooit zo snel als met de Toaster kookplaat! Deze kolenverhitter in de vorm van een broodrooster zorgt ervoor dat jouw kooltjes supersnel klaar zijn voor gebruik! De Toas..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
AO Blazer - T
Out Of Stock
Type: 650 Watt
AO Blazer T - Hete kooltjes in een handomdraai! Met de AO Blazer T Kolenverhitter zijn jouw shisha kooltjes binnen no time klaar voor gebruik! Deze handige tool is ideaal voor het verhitten van natuurkooltjes en houdt je aanrecht lekker schoon en asvrij! Deze shisha kolenbrander heeft ee..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
AO Blazer - X
Out Of Stock
Type: 1500 Watt
AO Blazer X - Extra snelle kolenverhitter door vermogen van 1500 Watt! Natuurkooltjes verhitten ging nog nooit zo gemakkelijk en snel als met de AO Blazer X elektrische kookplaat! Deze kwalitatieve kolenverhitter zorgt dankzij een extra groot vermogen ervoor dat jouw kooltjes supersnel klaar ..
€27,50
Excl. BTW:€22,73
Brodator Vesuv Kolenverhitter - Zwart
Nieuw Out Of Stock
Type: 1250 Watt
Brodator Vesuv Kolenverhitter - De perfecte kolenverhitter voor thuis! Natuurkooltjes verhitten ging nog nooit zo gemakkelijk als met de Brodator Vesuv kolenverhitter! Deze innovatieve kolenverhitter zorgt ervoor dat jouw kooltjes supersnel klaar zijn voor gebruik! De kolenverhit..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
AMY Deluxe Tornado - Kolenverhitter
-13 % Out Of Stock
Type: 1000 Watt
AMY Deluxe Tornado Kolenverhitter - Hete kooltjes in een handomdraai! Met de AMY Deluxe Tornado Kolenverhitter zijn jouw shisha kooltjes binnen no time klaar voor gebruik! Deze handige tool is ideaal voor het verhitten van natuurkooltjes en houdt je aanrecht lekker schoon en asv..
€34,95 €39,95
Excl. BTW:€28,88
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11