Menu
Your Cart

Niet-Wasbare Slangen

Rook jij graag één smaak en wil je genieten van een optimale smaakervaring? Gebruik dan een niet-wasbare waterpijp slang waar de smaak in kan trekken voor het beste resultaat! Na verloop van tijd wordt de smaak die jouw waterpijp voortbrengt zo steeds puurder, intenser en lekkerder!


Hoewel deze "dubbel appel slangen" vaak worden gebruikt voor het roken van deze klassieke shisha smaak, zijn niet-wasbare slangen natuurlijk te gebruiken voor elke smaak die je maar wilt; zolang je het maar bij één en dezelfde smaak houdt. De slangen zijn veelal gemaakt van echt leer, handgemaakt en zien er ook nog eens mooi, klassiek uit!

El Nefes Tradi Slang
Out Of Stock
Type: Black
El Nefes Turkse Slang - Lederen slang met zwart, lang "snakeskin" handvat en houten mondstuk! Met de El Nefes Turkse Slang haal je een unieke, leren waterpijp slang in huis in Turkse stijl. Het zwarte, slangenhuidachtige handvat levert in combinatie met het mooie houten mondstuk een uniek..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
El Nefes Tradi Slang
Out Of Stock
Type: Purple
El Nefes Tradi Slang - Lederen slang met lang "snakeskin" handvat en houten mondstuk! Met de El Nefes Tradi Slang haal je een unieke, leren waterpijp slang in huis in Turkse stijl. Het slangenhuidachtige handvat levert in combinatie met het mooie houten mondstuk een uniek ontwerp op, dat ..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Karaduman Camouflage Slang
Out Of Stock
Type: Klein handvat - Groen
Karaduman Camouflage Slang - Leren slang met houten mondstuk! Met de Karaduman Camouflage Slang haal je een unieke, leren waterpijp slang in huis in Turkse stijl. Het camouflage handvat levert in combinatie met het mooie houten mondstuk een uniek ontwerp op, dat even goed teugt als het er..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3