Menu
Your Cart

LED units en onderzetters

Wil jij alles uit je hookah setup halen en naast een heerlijke rookervaring ook je ogen goed de kost doen? Upgrade je waterpijp dan nu met een LED unit en geniet van een mooi kleurenspel dat zich afspeelt in het water van je pijp!


Let wel even op dat jouw vaas is uitgerust met een holte aan de onderkant waarin de LED unit geplaatst kan worden en of deze de juist maat heeft! Voor de waterpijp eigenaar die niet beschikt over een vaas met ruimte voor een LED licht, hebben we in ons assortiment speciale onderzetters in ringvorm die je onder je waterpijp plaatst en die in het midden voldoende ruimte hebben voor het plaatsen van een LED lampje. Zo kan ook jij genieten van de flitsende, kleurrijke effecten die het licht met zich meebrengt!


Type: Mini - Remote
Mini LED met afstandsbediening - Kies je favoriete kleur! De Mini LED met afstandsbediening is de perfecte optische tuning voor jouw shisha en geschikt voor alle waterpijpen met een uitsparing in de bodem! Met de meegeleverde afstandsbediening kun je zelf kiezen e..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Type: Remote
LED met afstandsbediening - Kies je favoriete kleur! De LED met afstandsbediening is de perfecte optische tuning voor jouw shisha en geschikt voor alle waterpijpen met een uitsparing in de bodem! Met de meegeleverde afstandsbediening kun je zelf kiezen en wisselen..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Moze Hookah Onderzetter - Black
Out Of Stock
Type: Black
Moze Hookah Onderzetter - Siliconen onderzetter met anti-slip effect!Met de Moze Hookah Onderzetter haal je de ideale accessoire in huis om de onderkant van jouw waterpijp vaas op een stijlvolle manier te beschermen tegen krassen door een harde ondergrond.De van een mix van siliconen ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Type: 22 cm
Secret LED Base - Stijlvolle, houten onderzetter met LED! Met de Secret LED Base is het nu ook mogelijk om waterpijpen zónder LED uitsparing in de vaas uit te rusten met een LED unit! Creëer spectaculaire lichteffecten tijdens het roken van jouw hookah en geniet zo met nóg vollere teugen van een ..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4