Menu
Your Cart

Alpaca Bowls

Alpaca Bowls

Alpaca Bowls zijn al jarenlang een waar begrip in de hookah wereld en worden alom beschouwd als één van de beste tabakskop merken die er verkrijgbaar zijn! Elke afzonderlijke Alpaca Bowl is met de hand gedraaid uit hoge kwaliteits-klei uit de Verenigde Staten om vervolgens individueel afgewerkt te worden met originele en spetterende kleurencombinaties uit verf en glazuur.


Door het gebruikte, high-end materiaal voorziet een Alpaca tabakskop in een optimale, gelijkmatige overdracht van de hitte van de kooltjes op de tabak. De rook- en smaakervaring die hierdoor uit je tabakskop getrokken wordt, is onovertroffen en dat is precies de rede waarom de bowls zo populair zijn in de waterpijp scene, naast het feit dat de bowls zo zijn ontworpen dat ze een heerlijk soepele airflow garanderen. Dat elke Alpaca Bowl er ook nog eens schitterend mooi uitziet, vergroot alleen maar de aantrekkingskracht van deze tabakskoppen uit het Amerikaanse Californië; een Alpaca Bowl hoort sowieso thuis in de collectie van iedere zichzelf respecterende shisha liefhebber!


In onderstaand overzicht vind je de verschillende typen Alpaca Bowls die wij in ons assortiment hebben. Deze typen variëren in grootte, de inhoud van de tabakskom en in de mate van geschiktheid voor een heat management device. Na de keuze voor het voor jou meest aantrekkelijke model, rest ons enkel nog een felicitatie met het bemachtigen van één van de beste en mooiste tabakskoppen die er is!

Alpaca Illuminati Bowl
Out Of Stock
Type: Fire Storm
Alpaca Illuminati Bowl - Unieke tabakskop met driehoekvormige kom!Alle hens aan dek! De vermaarde Alpaca Bowls maken nu bij Hookaholic hun intrede in de Nederlandse en Belgische shisha-scene! Geprezen om hun kwalitatieve bouw en daaruit voortvloeiende "high quality" hittegeleiding&nbs..
€33,95
Excl. BTW:€28,06
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1