Menu
Your Cart

Melassevangers

De nieuwe rage in shisha world... melasse- ofwel molassevangers! Deze hippe waterpijp onderdelen hebben eigenlijk een tweevoudige functie. De eerste is het voorkomen dat de tabakssappen, ook wel melasse genaamd, de schacht, de dompelbuis en uiteindelijk het water in de vaas inlopen en vervuilen. Daarnaast zijn ze perfect om jouw waterpijp te pimpen op visueel gebied. Een waterpijp met melassevanger ziet er gewoon superstrak en flashy uit!


De veelal helemaal van glas gemaakte molassevangers worden geplaatst tussen stang en kolenschaal en zijn voorzien van een vaak creatief gevormd reservoir waarin de tabakssappen opgevangen worden. Hierdoor blijven stang, dompelbuis en het water lekker schoon, wat zowel de smaakbeleving alsook het schoonhouden en -maken van je waterpijp ten goede komt. Door het opvangen van de doorgaans kleurrijke melasse die van de tabak afkomstig is in een transparante molassevanger, onstaat er tevens een mooi, flitsend, esthetisch effect, waardoor je nog meer zin krijgt om nog een dikke hijs van je favoriete shisha te nemen! Met andere woorden... nog meer genieten!


Let overigens wel even op dat jouw waterpijp geschikt dient te zijn voor het plaatsen van een melassevanger of dat je beschikt over de juiste adapter ervoor.

Kaya ELOX Melassevanger Adapter - Blue
-25 %
Type: 18.8
Kaya ELOX Melassevanger Adapter - Pimp jouw Kaya met een molassevanger! Heb jij een Kaya ELOX waterpijp en zou je deze graag willen upgraden met een fraaie molassevanger? Met de Kaya Elox Melassevanger Adapter is dit nu mogelijk! Met behulp van deze tool breng je jou..
€14,95 €19,95
Excl. BTW:€12,36
Skull Melassevanger
Out Of Stock
Type: 18.8
Skull Melassevanger - Sappenvanger met doodshoofd design! Exclusief en alleen bij Hookaholic; de Skull Molassevanger! Deze exclusieve accessoire brengt jouw shisha experience letterlijk naar een nóg hoger niveau! Zowel op het gebied van smaak, reiniging en esthe..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Type: 18.8
Diamond Melassevanger - Pimp je pijp met een diamantvormige sappenvanger! Exclusief en alleen bij Hookaholic; de Diamond Molassevanger! Deze exclusieve accessoire brengt jouw shisha experience letterlijk naar een nóg hoger niveau! Zowel op het gebied van smaak, ..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Mata Leon Molassevanger Lion
Out Of Stock
Type: 18.8
Melassevanger Lion - Sappenvanger in de vorm van een leeuwenkop! Exclusief en alleen bij Hookaholic; de Mata Leon "Lion" Molassevanger! Deze exclusieve accessoire brengt jouw shisha experience letterlijk naar een nóg hoger niveau! Zowel op het gebied van smaak, ..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4