Menu
Your Cart

Bongs

Welkom bij onze uitgebreide collectie bongs, waar stijl, functionaliteit en kwaliteit samenkomen om een verrijkende ervaring voor de echte liefhebber te creëren. Onze bongcategorie omvat een diverse selectie van hoogwaardige waterpijpen, zorgvuldig gekozen om te voldoen aan de unieke voorkeuren van elke klant.

Ontdek een wereld van vakmanschap en innovatief design terwijl je door onze uitgebreide verzameling bongs bladert. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige, klassieke bong of een meer kunstzinnige, complexe creatie, we bieden een breed scala aan opties die voldoen aan diverse smaken en budgetten.

Onze bongs zijn vervaardigd uit duurzame materialen zoals glas, acryl of siliconen, met aandacht voor details die zorgen voor een soepele en plezierige rookervaring. Verken verschillende maten, vormen en kleuren om de perfecte bong te vinden die past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Ook is ons aanbod bongs te verkrijgen in onze winkel in Maastricht. Wil je dus graag een bong kopen in Maastricht, kom dan gerust langs in onze shop!

Black Leaf Edelstaalzeefjes - 5 stuks
Nieuw
Type: 15 mm
De Black Leaf Stalen Zeefjes met een diameter van 15 mm zijn ontworpen om je rooksessies te verbeteren met ongekende zuiverheid. Vervaardigd met vakmanschap en precisie, is deze zeef gemaakt van duurzaam staal, wat zorgt voor langdurige prestaties.Met een diameter van 15 mm past deze zeef perfect in..
€1,25
Excl. BTW:€1,03
Black Leaf Edelstaalzeefjes - 5 stuks
Nieuw
Type: 12,5 mm
De Black Leaf Stalen Zeefjes met een diameter van 12,5 mm zijn ontworpen om je rooksessies te verbeteren met ongekende zuiverheid. Vervaardigd met vakmanschap en precisie, is deze zeef gemaakt van duurzaam staal, wat zorgt voor langdurige prestaties.Met een diameter van 12,5 mm past deze zeef perfec..
€1,25
Excl. BTW:€1,03
Black Leaf Stalen Hangzeefjes - 3 stuks
Nieuw
Type: 12 mm
De Black Leaf Stalen Hangzeefjes met een diameter van 12 mm zijn ontworpen om je rooksessies te verbeteren met ongekende zuiverheid. Vervaardigd met vakmanschap en precisie, is deze zeef gemaakt van duurzaam staal, wat zorgt voor langdurige prestaties.Met een diameter van 12 mm past deze zeef perfec..
€1,50
Excl. BTW:€1,24
Black Leaf Stalen Hangzeefjes - 3 stuks
Nieuw
Type: 15 mm
De Black Leaf Stalen Hangzeefjes met een diameter van 15 mm zijn ontworpen om je rooksessies te verbeteren met ongekende zuiverheid. Vervaardigd met vakmanschap en precisie, is deze zeef gemaakt van duurzaam staal, wat zorgt voor langdurige prestaties.Met een diameter van 15 mm past deze zeef perfec..
€1,50
Excl. BTW:€1,24
HHC Hoil
Nieuw
Type: 1 gram
..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Black Leaf Leaffly Cylinderbong
Nieuw
Type: Ice
De Black Leaf "Leaffly" Cylinder Bong Ice is een mooi staaltje vakmanschap, ontworpen voor de ware connaisseur. Deze prachtige bong is voorzien van een chillum met spleetdiffuser, waardoor de rook subliem wordt gefilterd en gekoeld, wat resulteert in een zijdezachte inhalatie. De toevoeging van een ..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
Black Leaf Leaffly Cylinderbong
Nieuw
Type: Curved Ice
De Black Leaf "Leaffly" Cylinder Bong Curved Ice is een mooi staaltje vakmanschap, ontworpen voor de ware connaisseur. Deze prachtige bong is voorzien van een chillum met spleetdiffuser, waardoor de rook subliem wordt gefilterd en gekoeld, wat resulteert in een zijdezachte inhalatie. De toevoeging v..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
Black Leaf Glass 24-Arm Tree Perc Bong
Nieuw Out Of Stock
Type: Clear
Ervaar een revolutie in rookgenot met de Black Leaf Glass 24-Arm Tree Perc Bong, een meesterwerk van vakmanschap en functionaliteit. Deze verfijnde waterpijp is ontworpen voor serieuze rokers die streven naar een soepele, verfrissende rookervaring.De opvallende 24-armige tree percolator van hoogwaar..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Black Leaf Haze Invaders Cylinderbong
Nieuw
Type: Ice
Maak kennis met de Black Leaf Invaders by Sly Cylinder Bong Ice, een meesterwerk dat je naar nieuwe hoogten van genot zal brengen. Deze indrukwekkende bong is ontworpen voor de veeleisende roker die op zoek is naar zowel stijl als functionaliteit.Met een robuuste wanddikte van 5 mm is deze bong buit..
€99,95
Excl. BTW:€82,60
Blaze Cyberpunk Cylinder Bong
Nieuw
Type: Ice
Stap binnen in de toekomst van rookervaring met de BLAZE Cyberpunk Cylinder Bong Ice, een meesterwerk van innovatie en stijl. Deze futuristische bong is ontworpen met het oog op de moderne, cyberpunk levensstijl, en tilt je rooksessies naar een hoger niveau.Ontwerp: Met zijn strakke lijnen, metalli..
€119,95
Excl. BTW:€99,13
Blaze Cyberpunk Flask Bong
Nieuw
Type: Ice Tree Percolator
Stap binnen in de wereld van futuristisch rookgenot met de BLAZE Cyberpunk Flask Bong Ice Tree Percolator. Met een indrukwekkende 7 mm glasdikte biedt deze bong niet alleen duurzaamheid maar ook een ongeëvenaarde rookervaring.De spleetdiffuser zorgt voor sublieme waterwervelingen en luchtbellen, ter..
€139,95
Excl. BTW:€115,66
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11