Menu
Your Cart

Slang aansluitingen en adapters

Ben je op zoek naar de juiste aansluiting en/of adapter voor het bevestigen van jouw waterpijp slang? Hieronder vind je alles wat je nodig hebt!


Een "slang adapter" is het onderdeel dat op de hookah base wordt gedraaid, bijvoorbeeld als extra slangpoort voor gebruik van meerdere slangen tegelijk. Een "slang aansluiting" wordt in het uiteinde van de (siliconen)slang geplugd. Deze kan dan vervolgens weer, eventueel met behulp van een rubbertje,  in de adapter gestoken kan worden met een (extra) rookdichte slangverbinding als resultaat!

Type: Chrome
MYA Melina/X3 Slang Adapter - Smoken met meerdere slangen tegelijk! Heb jij een MYA Melina of X3 shisha en zou je hier graag een extra slang op willen aansluiten, zodat je met meerdere mensen tegelijk kan genieten? Met deze MYA Melina/X3 slang adapter is het nu mogelijk om een extra waterpijp..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Type: Black
Slang aansluiting voor siliconen slang Heb je een losse siliconen slang of wil je je eigen slang helemaal zelf samenstellen? Dan is deze aansluiting wellicht één van de onderdelen waarnaar jij op zoek bent! Deze slang aansluiting is speciaal geschikt voor het aansluiten van (bijna) iede..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Type: Silver
Slang aansluiting voor siliconen slang Heb je een losse siliconen slang of wil je je eigen slang helemaal zelf samenstellen? Dan is deze aansluiting wellicht één van de onderdelen waarnaar jij op zoek bent! Deze slang aansluiting is speciaal geschikt voor het aansluiten van (bijna) iede..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Type: Mat zwart
AMY Slang Adapter - Smoken met meerdere slangen tegelijk! Heb jij een AMY Deluxe shisha en zou je hier graag een extra slang op willen aansluiten, zodat je met meerdere mensen tegelijk kan genieten? Met deze AMY slang adapter is het nu mogelijk om een extra waterpijp slang aan te sluiten op j..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
MOB Slangadapter
Out Of Stock
Type: Gold
MOB slang adapter - Voor gebruik met 2 slangen! Met de MOB slang adapter is het nu mogelijk een tweede MOB siliconen slang aan te sluiten op jouw MOB waterpijp! Vervang het ventiel van jouw shisha door deze adapter en plug een extra slang in voor nog meer shisha plezier! De originele ..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Type: 18.8
Edelstalen Slangaansluiting - Handige slijpstuk-aansluiting in maat 18.8 Heb je een waterpijp met een slangadapter eraan die voorzien is van een maat 18.8 slijpstukverbinding en wil je hier een nieuwe siliconenslang op aansluiten? Dan is dit de aansluiting die je zoekt!De aansluiting plug..
€8,95
Excl. BTW:€7,40
Type: Mat zwart
AMY Slang Adapter Set Alu - Smoken met meerdere slangen tegelijk! Heb jij een Aluminium AMY Deluxe shisha en zou je hier graag een extra slang op willen aansluiten, zodat je met meerdere mensen tegelijk kan genieten? Met deze AMY slang adapter set is het nu mogelijk om een extra waterpij..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Type: RVS
Oduman Slang Adapter - Smoke nu met je favoriete slang! Heb jij een Oduman waterpijp, maar zou je deze graag willen roken met een andere waterpijp slang dan bijgeleverd is? Met deze Oduman slang adapter is het nu mogelijk om een standaard waterpijp slang aan te sluiten op jouw Oduman waterpij..
€11,95
Excl. BTW:€9,88
Type: RVS
AMY Slang Adapter Universal - Smoken met meerdere slangen tegelijk! Heb jij een edelstalen AMY Deluxe shisha en zou je hier graag een extra slang op willen aansluiten, zodat je met meerdere mensen tegelijk kan genieten? Met deze AMY slang adapter Universal is het nu mogeli..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9