Menu
Your Cart

Quasar

Quasar
Quasar
Quasar
Bestseller Out Of Stock
Quasar
Quasar
Quasar
Quasar
€74,95
Excl. BTW: €61,94
Prijs in spaarpunten: 7495
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 74
  • Type: Raas 2

Quasar Raas 2 - Unieke tabakskop met ingebouwd heatmanagementsysteem!

Met de Quasar Raas 2 haal je de meest unieke en exclusieve tabakskop in huis die er op dit moment in de shishawereld verkrijgbaar is. De kop maakt het mogelijk te roken met slechts 1 of 2 waterpijpkooltjes, waarbij een optimale smaak en rookafgifte behouden blijven!

Na het opschudden van de waterpijpwereld met zijn eerste gepatenteerde thermische koptechnologie die een tabakskop met een warmtebeheersysteem samensmolt, komt Quasar, na de Quasar 1,2 en Raas terug met een geoptimaliseerde versie; de Quasar Raas 2! Deze versie bestaat uit een siliconen tabakskopbasis met inplugbare glazen kom voor de tabak. Hierbovenop komt een metalen systeem met siliconen grip-ringen welke op zijn beurt bestaat uit 2 delen. Het onderste deel komt bovenop de glazen tabakskom en hierin worden de kooltjes geplaatst. Het bovenste deel komt hier weer bovenop en doet dienst als "deksel", waardoor de hitte in de kop optimaal behouden blijft.

Alle delen bij elkaar vormen een perfect werkend geheel waarbij het innovatieve design en de verschillende materiaalkeuzes een grote rol spelen in een optimale werking. De siliconen basis zorgt ervoor dat de Quasar Raas 2 perfect aansluit op vrijwel iedere hookah. De glazen tabakskom verhit de tabak mooi gelijkmatig en staat garant voor een optimale smaak. Het phunnel design hiervan zorgt er daarnaast voor dat de tabakssappen in de kop behouden blijven, wat een heerlijk sappige rooksessie betekent, terwijl de airflow die het ontwerp oplevert geniaal is. Tot slot zorgt het metalen opzetstuk voor een ideale hitte regulering, waarbij het zelfs mogelijk is te roken met slechts 1 waterpijp kooltje in de kop én toch te genieten van een heerlijke shisha sessie vol smaak en dikke rook!

Naast de sublieme prestaties die de Quasar Raas 2 levert, ziet de tabakskop er natuurlijk ook perfect uit op iedere shisha. Het mooie, strakke, deels transparante design tilt iedere waterpijp setup ook visueel naar een nog hoger niveau, waardoor het genieten van een overheerlijke rooksessie nóg intenser wordt!

Ben je op zoek naar een subliem hitte management systeem voor jouw shisha, zodat een optimale smaak en wolken gegarandeerd zijn? Maak je dan nu klaar voor de tabakskop der tabakskoppen, want met deze Quasar Raas 2 tabakskop haal je de ideale kop in huis voor dé perfecte rooksessie!

    Geef beoordeling

    Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht Goed