Menu
Your Cart

Zidclouds Zeppelin

Zidclouds Zeppelin
Zidclouds Zeppelin
€64,95
Excl. BTW: €53,68
Prijs in spaarpunten: 6495
 • Voorraad: Op voorraad
 • Hookies die je ontvangt: 64
 • Type: Rose Gold

Zidclouds Zeppelin - Optimaal heat management in een super stijlvol jasje!

Nu exclusief bij Hookaholic in Nederland en België verkrijgbaar; de superdeluxe Zidclouds Zeppelin heat management tool! Met deze hitte regulerende tool bovenop je tabakskop ben jij verzekerd van de beste clouds en smaak die je uit je shisha kunt zuigen!

Met de Zidclouds Zeppelin wordt zowel de voorbereiding, als het waterpijp roken zelf, een stuk gemakkelijker! Deze in Rusland vervaardigde tool is in feite een soort van bakje waar je de hete kooltjes in plaatst en direct bovenop de tabakskop zet. Met het afneembare dekseltje kun je zelf bepalen of je met of zonder deksel wilt roken en in welke mate jouw tabak of steam stones worden verhit! Wil je meer hitte, voor bijvoorbeeld nog grotere rookwolken, doe je het dekseltje erop. Wil je minder hitte, omdat bijvoorbeeld de smaak te sterk is, haal je het dekseltje eraf. Heat management was nog nooit zo simpel!

Buiten dat je met de Zidclouds Zeppelin de juiste hoeveelheid warmte kan regelen om jouw waterpijp optimaal te laten presteren, heeft deze superhandige tool nog veel meer voordelen! Ten eerste is het gestuntel met aluminium folie verleden tijd! Met de Zeppelin heb je géén aluminium folie meer nodig om te genieten van een perfecte waterpijp sessie! Ten tweede kun jij nu met dezelfde hoeveelheid waterpijp kooltjes véél langer doen! Doordat de warmte door de tool beter behouden blijft, zullen jouw kooltjes minder snel opbranden en kun je dus langer shisha roken met dezelfde hoeveelheid kooltjes! Ten derde is het met deze gadget niet meer nodig om de kooltjes om de zoveel tijd om te draaien en te verplaatsen. Deze revolutionaire tool zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt afgegeven, waardoor het draaien en verplaatsen van de kooltjes niet meer hoeft! Jouw waterpijp sessie wordt dus nog gemakkelijker en relaxter dan voorheen! Last but not least, voorkomt de gesloten bodem van de Zeppelin dat de as van de kooltjes in de tabakskop terecht kan komen. Dit betekent schonere tabak en dus een veel zuiverdere smaaksensatie dan voorheen!

Met behulp van deze Zidclouds Zeppelin wordt het roken van een waterpijp een nog groter genot dan voorheen! Wil jij gegarandeerd zijn van een optimale rookervaring, met nog grotere rookwolken, nog meer gemak en een superzuivere smaakbeleving? Voeg dan deze Zidclouds Zeppelin toe aan jouw shisha uitrusting en til de prestaties van je waterpijp naar een nog hoger niveau!

Alle voordelen op een rijtje:

 • Perfecte hitte regeling -> nog grotere rookwolken
 • Waterpijp klaarmaken gaat gemakkelijk en snel - géén aluminium folie meer nodig
 • Langere sessie met dezelfde hoeveelheid kooltjes
 • Kooltjes omdraaien/verplaatsen niet meer nodig
 • Géén as in tabakskop -> super zuivere smaakbeleving
 • Gemakkelijk schoon te maken

Relevante info:

 • Diamater onderkant: +/- 73 mm
 • Max. aantal kooltjes: 3 kolen van 26 x 26 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed