Menu
Your Cart

Shisha smaken

Vanwege het online smaakverbod mogen wij per 1 juli 2023 geen steam stones meer verkopen in onze webshop aan klanten woonachtig in Nederland. Als het afleveradres in België of een ander EU land gelegen is, kun je de stones nog gewoon bestellen.


Maak kennis met de nieuwe, minder ongezonde vorm van waterpijp roken! Herbal tabak bestaat uit tabaksvervangers in de vorm van steentjes, crèmes en vloeistof die het mogelijk maken om te genieten van een overheerlijke waterpijp sessie zónder de schadelijke bijproducten nicotine en teer!


Het roken van herbal tabak kun je een beetje vergelijken met het roken van een e-sigaret of de steeds populairder wordende vapes, maar dan in de vorm van een waterpijp! Herbal tabak bestaat in feite uit een vloeistof, rijk en vol van smaak, die middels verhitting verdampt wordt. Het resultaat is een dikke, witte, sappige en smaakvolle dampwolk, die qua grootte zeker niet onderdoet voor de traditionele rookwolk! Doordat herbal tabak geen schadelijke tabaksstoffen bevat, is deze vorm van shisha roken een stuk minder ongezond en verslavend!


Herbal waterpijp tabak is verkrijgbaar in een aantal verschillende vormen. De meest bekende is op dit moment nog de steam stone variant. Naast de steam stones zijn echter de hookah crèmes, herbal tabak in pasta vorm, de laatste tijd sterk in opkomst. Deze variant is naast puur te roken, ook te gebruiken in combinatie met tabak, wat een super smaakvolle mix oplevert met enorme rookwolken! Tot slot bestaan er nog de tabaksbevochtigers, al zijn deze meer een smaaktoevoeging voor reguliere waterpijp tabak, dan dat ze puur te roken zijn.


Hookah Squeeze - Blueberry
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Blueberry - Overheerlijk, blauwe bessen smaakfestijn! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vern..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Cherry
Nieuw Out Of Stock
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Cherry - Lekkere kersenmelange! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product komt,..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Cooling
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Cooling - Ice, ice baby! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product komt, zoals ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Green Apple
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Green Apple - Zacht-zoete appelpasta! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Kiwi
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Kiwi - Kiwi, kiwi, kiwi, kiwi, kiwi! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Lychee
Nieuw Out Of Stock
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Lychee - Overheerlijke lychee-sensatie! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende produ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Mango
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Mango - Zacht-zoet mangogenot! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product komt, ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Mintberry
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Mintberry - Wilde bessen met een vleug freshness! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuw..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Pineapple
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Pineapple - Zacht-zoet, super smaakvol ananasgenot! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernie..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - White Grape
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze White Grape - Heerlijk sappige druivensmaak! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Ice Rockz Cherry
-4 % Out Of Stock
Type: 120 gram
Ice Rockz Cherry - Zoete kersensmaak voor de echte zoetekauw! De Duitse fabrikant Aladin brengt met Ice Rockz een innovatief product op de markt...herbal tabak in de vorm van steentjes! Met deze zogenaamde steam stones is het nu mogelijk te genieten van een langdurig..
€6,95 €7,25
Excl. BTW:€5,74
Ice Rockz Cherry Lemonade
-4 % Out Of Stock
Type: 120 gram
Ice Rockz Cherry Lemonade - Heerlijk zoete kersen limonade smaak! De Duitse fabrikant Aladin brengt met Ice Rockz een innovatief product op de markt...herbal tabak in de vorm van steentjes! Met deze zogenaamde steam stones is het nu mogelijk te genieten van een langd..
€6,95 €7,25
Excl. BTW:€5,74
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 39