Menu
Your Cart

Shisha smaken

Maak kennis met de nieuwe, minder ongezonde vorm van waterpijp roken! Herbal tabak bestaat uit tabaksvervangers in de vorm van steentjes, crèmes en vloeistof die het mogelijk maken om te genieten van een overheerlijke waterpijp sessie zónder de schadelijke bijproducten nicotine en teer!


Het roken van herbal tabak kun je een beetje vergelijken met het roken van een e-sigaret of de steeds populairder wordende vapes, maar dan in de vorm van een waterpijp! Herbal tabak bestaat in feite uit een vloeistof, rijk en vol van smaak, die middels verhitting verdampt wordt. Het resultaat is een dikke, witte, sappige en smaakvolle dampwolk, die qua grootte zeker niet onderdoet voor de traditionele rookwolk! Doordat herbal tabak geen schadelijke tabaksstoffen bevat, is deze vorm van shisha roken een stuk minder ongezond en verslavend!


Herbal waterpijp tabak is verkrijgbaar in een aantal verschillende vormen. De meest bekende is op dit moment nog de steam stone variant. Naast de steam stones zijn echter de hookah crèmes, herbal tabak in pasta vorm, de laatste tijd sterk in opkomst. Deze variant is naast puur te roken, ook te gebruiken in combinatie met tabak, wat een super smaakvolle mix oplevert met enorme rookwolken! Tot slot bestaan er nog de tabaksbevochtigers, al zijn deze meer een smaaktoevoeging voor reguliere waterpijp tabak, dan dat ze puur te roken zijn.


SteamshoX Acai Berry
Out Of Stock
Type: 70 gram
SteamshoX Acai Berry - Overheerlijke, "superfood" dampervaring! SteamshoX stones zijn de nieuwste en beste steam stones die er op de markt te vinden zijn! Door de innovatieve TastePLUS technologie is de rookervaring die de steentjes voorschotelen vrijwel identiek aan..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
SteamshoX Green Fruitmix
Out Of Stock
Type: 70 gram
SteamshoX Green Fruitmix - Klassieke groene appel met kiwi! SteamshoX stones zijn de nieuwste en beste steam stones die er op de markt te vinden zijn! Door de innovatieve TastePLUS technologie is de rookervaring die de steentjes voorschotelen vrijwel identiek aan het..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
SteamshoX Tangerine Mint
Out Of Stock
Type: 70 gram
SteamshoX Tangerine Mint - Verfrissende tango van mandarijn en munt! SteamshoX stones zijn de nieuwste en beste steam stones die er op de markt te vinden zijn! Door de innovatieve TastePLUS technologie is de rookervaring die de steentjes voorschotelen vrijwel identie..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Hookain Intensify - American Pei
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain American Pei - Appeltaart met "salted" caramel! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je nicotine, teer en andere sch..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Asphalt Manta Erotik
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Asphalt Manta Erotik - Dikke mix van sinaasappel, passievrucht en perzik! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je ni..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Bär Lean
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Bär Lean - Bessenmelange van acai bessen, zwarte bessen, blauwe bessen en munt! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je&n..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Cactopus
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Cactopus - Verrassende melange van aardbei, cactus en vanille! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je nicotine, tee..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Cheri Zkittlez
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Cheri Zkittlez - Fruitige mix van kersen en drakenfruit afgetopt met een shot pepermunt! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Code in Love
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Code in Love - Verrassende melange van perzik, cactus en vanille! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je nicotine, ..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Cotton Candy Cream
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Cotton Candy Cream - Heerlijke suikerspin met blauwe bessen, mango en watermeloen! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat j..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Fellatio
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Fellatio - Heerlijke meloenmix met passievrucht en wilde bessen! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je nicotine, t..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Green Crack
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Green Crack - Mojito van zure limoen en cubaanse munt! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je nicotine, teer en and..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 68