Menu
Your Cart

Steam Stones

Maak kennis met ons aanbod aan steam stones, de nieuwe rage op het gebied van waterpijp roken! Deze dampsteentjes bevatten, in tegenstelling tot tabak, géén nicotine en teer, smaken net zo lekker en produceren dezelfde, of wellicht, nóg grotere, dikke rookwolken!


Steam stones bestaan uit mineralen die in staat zijn om grote hoeveelheden vloeistof op te nemen. De steentjes zitten boordevol smaak aroma's die bij verhitting vrij komen. Er vindt tijdens het roken van de steam stones géén verbranding plaats, zoals bij het roken van tabak. Datgene wat je inademt, is dus in feite geen rook, maar een super smaakvolle damp, zónder nicotine, teer of andere schadelijke tabaks stoffen!


Het roken van steam stones levert een zachte rookervaring op, met een overheerlijke intensieve smaak en een sessie duurt in het algemeen langer dan bij het roken van tabak. Met de komst van deze razend populaire damp steentjes, is er nu eindelijk een gezonder alternatief voor waterpijp tabak!

SteamshoX Acai Berry
Out Of Stock
Type: 70 gram
SteamshoX Acai Berry - Overheerlijke, "superfood" dampervaring! SteamshoX stones zijn de nieuwste en beste steam stones die er op de markt te vinden zijn! Door de innovatieve TastePLUS technologie is de rookervaring die de steentjes voorschotelen vrijwel identiek aan..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
SteamshoX Green Fruitmix
Out Of Stock
Type: 70 gram
SteamshoX Green Fruitmix - Klassieke groene appel met kiwi! SteamshoX stones zijn de nieuwste en beste steam stones die er op de markt te vinden zijn! Door de innovatieve TastePLUS technologie is de rookervaring die de steentjes voorschotelen vrijwel identiek aan het..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
SteamshoX Tangerine Mint
Out Of Stock
Type: 70 gram
SteamshoX Tangerine Mint - Verfrissende tango van mandarijn en munt! SteamshoX stones zijn de nieuwste en beste steam stones die er op de markt te vinden zijn! Door de innovatieve TastePLUS technologie is de rookervaring die de steentjes voorschotelen vrijwel identie..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Hookain Intensify - American Pei
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain American Pei - Appeltaart met "salted" caramel! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je nicotine, teer en andere sch..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Asphalt Manta Erotik
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Asphalt Manta Erotik - Dikke mix van sinaasappel, passievrucht en perzik! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je ni..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Bär Lean
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Bär Lean - Bessenmelange van acai bessen, zwarte bessen, blauwe bessen en munt! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je&n..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Cactopus
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Cactopus - Verrassende melange van aardbei, cactus en vanille! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je nicotine, tee..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Cheri Zkittlez
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Cheri Zkittlez - Fruitige mix van kersen en drakenfruit afgetopt met een shot pepermunt! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Code in Love
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Code in Love - Verrassende melange van perzik, cactus en vanille! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je nicotine, ..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Cotton Candy Cream
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Cotton Candy Cream - Heerlijke suikerspin met blauwe bessen, mango en watermeloen! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat j..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Fellatio
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Fellatio - Heerlijke meloenmix met passievrucht en wilde bessen! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je nicotine, t..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Hookain Intensify - Green Crack
-7 % Out Of Stock
Type: 100 gram
Hookain Green Crack - Mojito van zure limoen en cubaanse munt! Tabaksfabrikant Hookain brengt zijn razend populaire smaken nu ook in steam stones op de markt! Dit betekent dat je nu ook kunt genieten van de unieke, spannende en zeer smaakvolle aroma's zónder dat je nicotine, teer en and..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 69