Menu
Your Cart

Waterpijp Tabak

Model: 35 gram
Al Fakher Blueberry - Waterpijp tabak met de smaak van bosbessen!Al Fakher Blueberry geeft jou de smaak van bosbes in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 35 gram. Het nicotinege..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Model: 35 gram
Al Fakher Blueberry Mint - Waterpijp tabak met de smaak van bosbes en munt! Al Fakher Blueberry Mint is een smaakcombinatie van bosbes en munt. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 35 gram. Het nicotinegehalte bedraagt ..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Model: 35 gram
Al Fakher Mint - Waterpijp tabak met de smaak van munt! Al Fakher Mint geeft jou de smaak van munt in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 35 gram. Het nicotinegehalte bedraag..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Model: 35 gram
Al Fakher Druif - Waterpijp tabak met de smaak van druif! Al Fakher Grape geeft jou de smaak van druif in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 35 gram. Het nicotinegehalte bed..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Model: 35 gram
Al Fakher Magic Love - Waterpijp tabak met de smaak van honingmeloen, passievrucht en munt! Al Fakher Magic Love is een smaakcombinatie van honingmeloen, passievrucht en munt. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 35 gra..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Model: 35 gram
Al Fakher Watermelon Mint - Waterpijp tabak met de smaak van watermeloen en munt! Al Fakher Watermelon Mint is een smaakcombinatie van watermeloen en munt. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 35 gram. Het nicotinegehal..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Model: 35 gram
Al Fakher Strawberry - Waterpijp tabak met de smaak van aardbeien! Al Fakher Strawberry geeft jou de smaak van aardbeien in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 35 gram. Het n..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Model: 35 gram
Al Fakher Cherry - Waterpijp tabak met de smaak van kersen!Al Fakher Cherry geeft jou de smaak van kersen in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 35 gram. Het nicotinegehalte bed..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Model: 35 gram
Al Fakher Two Apples - Waterpijp tabak met de smaak van dubbel appel! Al Fakher Two Apples geeft jou de smaak van twee verschillende soorten appels in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze klassieke mix wordt aangevuld met een lichte anijs smaak. Deze in Dubai geproduceerde s..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Model: 40 gram
Adalya Blue Ice - Waterpijp tabak met de smaak van bosbes en munt! Adalya Blue Ice waterpijp tabak combineert de smaak van bosbessen met munt. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 40 gram. Het ..
€11,20
Excl. BTW:€9,26
Model: 40 gram
Adalya Blue Yellow - Waterpijp tabak met de smaak van bosbes en meloen! Adalya Blue Yellow waterpijp tabak combineert de smaak van bosbessen met de smaak van honingmeloen en watermeloen. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig va..
€11,20
Excl. BTW:€9,26
Model: 40 gram
Adalya Hawaii - Waterpijp tabak met de smaak van ananas, mango en munt! Adalya Hawaii waterpijp tabak combineert de smaken ananas, mango en munt. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 40 g..
€11,20
Excl. BTW:€9,26
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18