Menu
Your Cart

Waterpijp Tabak

Shisha Kartel Guilty Gang - Pear Lemon
Nieuw
Type: 25 gram
Shisha Kartel Guilty Gang - Waterpijp tabak met de smaak van peer en citroenShisha Kartel Guilty Gang imiteert de smaak van peer en citroen in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje va..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Shisha Kartel Hidden Hacker - Citroen Mango Pear
Nieuw
Type: 25 gram
Shisha Kartel Hidden Hacker - Waterpijp tabak met de smaak van citroen, mango en peer!Shisha Kartel Hidden Hacker imiteert de smaak van citroen, mango en peer in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt gelev..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Shisha Kartel Plata o Plomo - Honeymelon Pomegranate Watermelon
Nieuw
Type: 25 gram
Shisha Kartel Plata o Plomo - Waterpijp tabak met de smaak van honingmeloen, granaatappel en watermeloen!Shisha Kartel Plata o Plomo geeft jou de smaak van honingmeloen, granaatappel en watermeloen in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is e..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Shisha Kartel Sexy Sheba - Passion Fruit Mango
Nieuw
Type: 25 gram
Shisha Kartel Sexy Sheba - Waterpijp tabak met de smaak van passievrucht en mangoShisha Kartel Sexy Sheba imiteert de smaak van passievrucht en mango in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in ee..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Type: 35 gram
Al Fakher Blueberry - Waterpijp tabak met de smaak van bosbessen!Al Fakher Blueberry geeft jou de smaak van bosbes in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 35 gram. Het nicotinege..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Type: 35 gram
Al Fakher Magic Love - Waterpijp tabak met de smaak van honingmeloen, passievrucht en munt! Al Fakher Magic Love is een smaakcombinatie van honingmeloen, passievrucht en munt. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 35 gra..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Type: 35 gram
Al Fakher Watermelon Mint - Waterpijp tabak met de smaak van watermeloen en munt! Al Fakher Watermelon Mint is een smaakcombinatie van watermeloen en munt. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 35 gram. Het nicotinegehal..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Al Fakher Red Patch - Strawberry
Out Of Stock
Type: 35 gram
Al Fakher Strawberry - Waterpijp tabak met de smaak van aardbeien! Al Fakher Strawberry geeft jou de smaak van aardbeien in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 35 gram. Het n..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Type: 35 gram
Al Fakher Cherry - Waterpijp tabak met de smaak van kersen!Al Fakher Cherry geeft jou de smaak van kersen in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 35 gram. Het nicotinegehalte bed..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Type: 40 gram
Adalya Blue Yellow - Waterpijp tabak met de smaak van bosbes en meloen! Adalya Blue Yellow waterpijp tabak combineert de smaak van bosbessen met de smaak van honingmeloen en watermeloen. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig va..
€11,20
Excl. BTW:€9,26
Type: 40 gram
Adalya Hawaii - Waterpijp tabak met de smaak van ananas, mango en munt! Adalya Hawaii waterpijp tabak combineert de smaken ananas, mango en munt. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 40 g..
€11,20
Excl. BTW:€9,26
Type: 40 gram
Adalya Skyfall - Waterpijp tabak met de smaak van watermeloen, honingmeloen en perzik!Adalya Skyfall waterpijp tabak combineert de smaken watermeloen, honingmeloen en perzik. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig van structuur en wordt gele..
€11,20
Excl. BTW:€9,26
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 26