Menu
Your Cart

Hookah Crème

Vanwege het online smaakverbod mogen wij per 1 juli 2023 geen hookah crème meer verkopen in onze webshop aan klanten woonachtig in Nederland. Als het afleveradres in België of een ander EU land gelegen is, kun je dit product nog gewoon bestellen.


De steeds populairder wordende hookah crème biedt een alternatieve manier van shisha roken zónder nicotine, teer en andere schadelijke tabaksstoffen, maar mét behoud van smaak en wellicht zelfs nóg dikkere en vollere rookwolken!


Hookah crème, ook wel hookah cream of waterpijp pasta genoemd, bestaat uit een met smaak geconcentreerde, crème-achtige vloeistof die bij verhitting transformeert tot gigantische dampwolken vol van smaak. Dit betekent dat je in feite geen echte rook inademt met de daarbij horende schadelijke tabaksstoffen, zoals bij de verbranding van tabak, maar een vorm van damp inhaleert, die verrijkt is met de meest smaakvolle aroma's!


De shisha pasta wordt in de tabakskop, bij voorkeur in combinatie met een phunnel bowl, aangebracht door deze uit te smeren over de bodem van de kom. Een groot voordeel van hookah crème, bijvoorbeeld ten opzichte van steam stones, is dat deze naast het roken in pure vorm, eventueel ook gerookt kan worden in combinatie met tabak. Dit kan door de tabak en pasta van te voren te mengen of door eerst de pasta aan te brengen in de tabakskop, waarna de tabak erbovenop wordt geplaatst. Het hieruit volgende resultaat levert naast een extra smaakdimensie, extra dikke, volle, giga damp-rookwolken op! Hookaholic aanrader!

Hookah Squeeze - Blueberry
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Blueberry - Overheerlijk, blauwe bessen smaakfestijn! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vern..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Cherry
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Cherry - Lekkere kersenmelange! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product komt,..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Cooling
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Cooling - Ice, ice baby! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product komt, zoals ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Green Apple
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Green Apple - Zacht-zoete appelpasta! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Kiwi
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Kiwi - Kiwi, kiwi, kiwi, kiwi, kiwi! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Lychee
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Lychee - Overheerlijke lychee-sensatie! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende produ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Mango
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Mango - Zacht-zoet mangogenot! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product komt, ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Mintberry
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Mintberry - Wilde bessen met een vleug freshness! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuw..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Pineapple
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Pineapple - Zacht-zoet, super smaakvol ananasgenot! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernie..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - White Grape
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze White Grape - Heerlijk sappige druivensmaak! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10