Menu
Your Cart

Adalya

Type: 40 gram
Adalya Blue Yellow - Waterpijp tabak met de smaak van bosbes en meloen! Adalya Blue Yellow waterpijp tabak combineert de smaak van bosbessen met de smaak van honingmeloen en watermeloen. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig va..
€11,20
Excl. BTW:€9,26
Type: 40 gram
Adalya Hawaii - Waterpijp tabak met de smaak van ananas, mango en munt! Adalya Hawaii waterpijp tabak combineert de smaken ananas, mango en munt. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 40 g..
€11,20
Excl. BTW:€9,26
Type: 40 gram
Adalya Skyfall - Waterpijp tabak met de smaak van watermeloen, honingmeloen en perzik!Adalya Skyfall waterpijp tabak combineert de smaken watermeloen, honingmeloen en perzik. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig van structuur en wordt gele..
€11,20
Excl. BTW:€9,26
Type: 40 gram
Blue Horse Mi Amor - Waterpijp tabak met de smaak van ananas, banaan en munt!Blue Horse Mi Amor waterpijp tabak combineert de smaken ananas, banaan en munt. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje ..
€11,20
Excl. BTW:€9,26
Type: 40 gram
Adalya Power - Waterpijp tabak met de smaak van energy drink Red Bull! Adalya Power waterpijp tabak smaakt naar de bekende energiedrank Red Bull. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 40 gram. Het ni..
€11,20
Excl. BTW:€9,26
Type: 40 gram
Adalya Blue Ice - Waterpijp tabak met de smaak van bosbes en munt! Adalya Blue Ice waterpijp tabak combineert de smaak van bosbessen met munt. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje van 40 gram. Het ..
€14,30
Excl. BTW:€11,82
Type: 40 gram
Adalya Ladykiller - Waterpijp tabak met de smaak van mango, meloen en bessen!Adalya Ladykiller waterpijp tabak combineert de smaken mango, meloen, bessen en munt. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig van structuur en wordt g..
€14,30
Excl. BTW:€11,82
Type: 40 gram
Adalya Love 66 - Waterpijp tabak met de smaak van meloen, maracuja, bessen en munt!Adalya Love 66 waterpijp tabak combineert de smaken meloen, maracuja, bessen en munt. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig van structuur en wordt gelev..
€14,30
Excl. BTW:€11,82
Type: 40 gram
Adalya Two App Cool - Zoete en zure appel gemixt met mint! Adalya Two App Cool waterpijp tabak combineert de smaak van zoete en zure appel met de smaak van munt. Deze waterpijp smaak wordt geproduceerd in Turkije, is zeer vochtig van structuur en wordt geleverd ..
€14,30
Excl. BTW:€11,82
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9