Menu
Your Cart

Shisha Kartel

Shisha Kartel Guilty Gang - Pear Lemon
Nieuw
Type: 25 gram
Shisha Kartel Guilty Gang - Waterpijp tabak met de smaak van peer en citroenShisha Kartel Guilty Gang imiteert de smaak van peer en citroen in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in een pakje va..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Shisha Kartel Hidden Hacker - Citroen Mango Pear
Nieuw
Type: 25 gram
Shisha Kartel Hidden Hacker - Waterpijp tabak met de smaak van citroen, mango en peer!Shisha Kartel Hidden Hacker imiteert de smaak van citroen, mango en peer in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt gelev..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Shisha Kartel Plata o Plomo - Honeymelon Pomegranate Watermelon
Nieuw
Type: 25 gram
Shisha Kartel Plata o Plomo - Waterpijp tabak met de smaak van honingmeloen, granaatappel en watermeloen!Shisha Kartel Plata o Plomo geeft jou de smaak van honingmeloen, granaatappel en watermeloen in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is e..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Shisha Kartel Sexy Sheba - Passion Fruit Mango
Nieuw
Type: 25 gram
Shisha Kartel Sexy Sheba - Waterpijp tabak met de smaak van passievrucht en mangoShisha Kartel Sexy Sheba imiteert de smaak van passievrucht en mango in de vorm van een pakje waterpijp tabak. Deze in Dubai geproduceerde shisha smaak is erg vochtig van structuur en wordt geleverd in ee..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4