Menu
Your Cart

Oduman

Oduman

Wil je een perfecte, stijlvolle, glazen waterpijp kopen? Een waterpijp die niet alleen sublieme, dikke rookwolken produceert, maar er ook nog een sensationeel uitziet? Check dan snel de collectie van Oduman! Deze waterpijpen worden sinds 2014 vervaardigd in Turkije en zijn hotter dan hot!


De Oduman waterpijp is samengesteld uit handgeblazen, mat of helder glas en roestvrij staal. Samen met de hoogwaardige siliconen slang met metalen mondstuk en bijgeleverde LED unit vormt het geheel een moderne, trendy hookah van uitstekende kwaliteit.


Wat de Oduman nargile nog een extra dimensie geeft ten opzichte van andere hookahs is het feit dat deze door zijn transparante karakter gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld fruit of gekleurd water. Zo wordt er een extra wow-effect gecreëerd om je waterpijp sessie zo compleet mogelijk te maken.  


Voor een optimale avond waterpijp roken is de Oduman waterpijp de perfecte keus! Zijn grandioze rookcapacitieiten in combinatie met zijn "slicke" looks zorgen ervoor dat dit shisha merk is uitgegroeid tot een van de populairste ter wereld!

Type: Clear
Oduman Micro V2 - Mini waterpijp als ideale reisgenoot! In navolging van de Oduman Micro, de kleinste waterpijp van Oduman, komt er nu de 2e versie op de markt, de Oduman Micro V2! Deze nieuwste Oduman waterpijp heeft alle eigenschappen van zijn voorganger, alleen kun je de schachtbasis nu op..
€44,95
Excl. BTW:€37,15
Type: Clear
Oduman N2 Travel - Dé ideale reisgenoot voor iedere shisha liefhebber! De populaire Oduman N2 is nu ook verkrijgbaar in een super handige "Travel" versie... de Oduman N2 Travel! Deze nieuwste Oduman waterpijp heeft alle eigenschappen van zijn grote broer, maar dan in een k..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Type: Clear
Oduman Gusto XS - Dé ideale reisgenoot voor iedere shisha liefhebber! De populaire Oduman Gusto is nu ook verkrijgbaar in een super handige "Travel" versie... de Oduman Gusto XS! Deze nieuwste Oduman waterpijp heeft alle eigenschappen van zijn grote broer, maar dan in een ..
€84,95
Excl. BTW:€70,21
Type: Clear
Oduman Monster - Compacte shisha met innovatief purge systeem! Maak kennis met de nieuwste "travel hookah" van Oduman; de Oduman Monster shisha! Deze compacte pijp meet ongeveer 23 centimeter, wordt geleverd met een mooi tasje en beschikt over een vernieuwend uitblaas-systeem dat via de korte schac..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Oduman Smoke Tank
Out Of Stock
Type: Clear
Oduman N7 Smoke Tank - Compacte tank shisha in camouflage tas! Het nieuwe model van Oduman is even indrukwekkend als dat deze rookt; grandioos! De Oduman N7 Smoke Tank shisha wordt geleverd in een hippe camouflage tas en is de ideale shisha om overal naar toe mee te nemen!Ben je helemaal into..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Type: Clear
Oduman N2 - Hippe, compacte, glazen waterpijp van hoge kwaliteit! De Oduman N2 shisha blinkt niet alleen uit door zijn perfecte airflow, maar ook door zijn zeer aantrekkelijke transparante uiterlijk. De combinatie van handgeblazen glas, hoogwaardige roestvrijstalen onder..
€129,00
Excl. BTW:€106,61
Type: Clear
Oduman N5-Z - Nieuwste model glazen waterpijp van uitzonderlijke klasse! De Oduman N5-Z shisha, de nieuwste aanwinst uit de Oduman waterpijp collectie! Dit nieuwe model uit de visueel aantrekkelijke Turkse waterpijp reeks is opgebouwd uit een metalen standaard en grote stijlvolle glaz..
€169,95 €179,95
Excl. BTW:€140,45
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7