Menu
Your Cart

Wegens vakantie zijn wij zaterdag 14 mei gesloten. Van maandag 16 mei t/m donderdag 19 mei zijn wij beperkt geopend en bereikbaar tussen 14:00 en 16:00 (bestellingen worden deze dagen zoals gewoonlijk verwerkt en verstuurd). Op vrijdag 20 mei zijn wij gesloten; bestellingen geplaatst na donderdag 16:00 worden op maandag 23 mei verstuurd.


We will be closed on Saturday May 14 due to holiday. From Monday May 16 until Thursday May 19 we are open to a limited extend and can be reached between 14:00 and 16:00 (orders will be processed and shipped as usual on these days). We are closed on Friday May 20; orders placed after Thursday 16:00 will be shipped on Monday May 23.

Dschinni

Dschinni

Dschinni waterpijpen staan bekend om hun goede prijs-kwaliteit verhouding, veelal edelstalen designs en unieke, creatieve ontwerpen. Dankzij deze kenmerken Is Dschinni een razend populair hookahmerk, dat je wereldwijd in menige shishalounge tegenkomt!


Eigenlijk is Dschinni Shisha als fabrikant van meerdere markten thuis; hoewel de waterpijpen een moderne fabricage en bouwwijze hebben, variëren de ontwerpen van sierlijk, elegant en een tikkeltje traditioneel tot strak, modern en flitsend. Hoewel verschillend in design hebben de hookah's echter een aantal zaken gemeen. Zonder uitzondering zien ze er supervet uit, beschikken ze over een zeer solide bouwwijze, terwijl de rookervaring die de verschillende creaties voorzien van topkwaliteit is! Met een Dschinni op tafel ben je altijd verzekerd van een heerlijk zachte airflow, dikke, volle monsterwolken en 100% kijkgenot van het kijken naar deze beauty's in actie!


Wil jij een goede waterpijp kopen, het liefste met edelstalen schacht en wil je hier niet de hoofdprijs voor betalen, dan is een Dschinni hookah een meer dan serieuze optie. Na een paar heerlijk soepele teugen van een van de topdesigns van Dschinni wil je gewoonweg niets anders meer!

Model: Clear
Dschinni Botan - Betoverend design en fantastisch rookvermogen!Ben jij op zoek naar een echte waterpijp beauty, die rookt als een kanon? Check dan snel de Dschinni Botan! Deze shisha combineert fantastische looks met een superdegelijke bouw en een rookcapaciteit om van te smullen! De Dschi..
€119,95 €129,95
Excl. BTW:€99,13
Model: Complete Set
Dschinni Clyde - Edelstalen gangster duo verovert de shisha wereld! Bonnie en Clyde, het beruchte gangster duo dat in de jaren 30 van de vorige eeuw wereldberoemd werd als legendarische bankovervallers verovert nu ook de shisha wereld en hoe! In de vorm van compacte, superstrakke, edelsta..
€149,95
Excl. BTW:€123,93
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2