Menu
Your Cart

Moze

Niet voor niets zijn de waterpijpen van Moze Shisha één van de meest gewilde hookah's ter wereld! Gezegend met een fantastisch design, een superhandig formaat en een méér dan spectaculaire rookcapaciteit is de hype rondom deze shisha's volkomen begrijpelijk en terecht. De combinatie van edelstalen - en hoogwaardige kunststof componenten maakt de pijpen bovendien zeer degelijk en solide van opbouw, waardoor je met een hookah van Moze verzekerd bent van jarenlang rookplezier!


Kenmerkend voor de creaties van Moze zijn daarnaast de veelal kleurrijke designs die ervoor zorgen dat je, naast een fantastische rookervaring, tevens een flitsende eyecatcher in huis haalt die ook je visuele zintuigen in extase brengt! Tel daarbij op dat de pijpen in de meeste gevallen ook nog voorzien zijn van een sensationeel uitblaassysteem en je krijgt een hookah die echt alles in huis heeft. Een pijp van Moze schotelt je dus het hele pakket voor; een fantastische rookervaring, een solide, degelijke en innovatieve bouw, een handig, compact design en tot slot looks om van te smullen. 


Moze Breeze Two
-6 % Out Of Stock
Type: Original Green
Moze Breeze Two - Compacte hookah met heerlijke airflow en sensationeel uitblaassysteem!Leveringsomvang:..
€149,95 €159,95
Excl. BTW:€123,93
VYRO x Moze Noir
Out Of Stock
Type: Black
VYRO x Moze Noir - Spectaculair uitblaassysteem x highlights van carbon! De VYRO x Moze Noir waterpijp wordt geleverd met: Glazen vaas (rubber-aansluiting)Edelstalen tabakskopadapterEdelstalen kolenschaal (met zwarte gloed)Edelstalen binnenschachtBuitenschacht van hoogwaardig kunsts..
€179,95
Excl. BTW:€148,72
VYRO x Moze Noir
Out Of Stock
Type: Handcut
VYRO x Moze Noir - Spectaculair uitblaassysteem x highlights van carbon! De VYRO x Moze Noir waterpijp wordt geleverd met: Transparante vaas (rubber-aansluiting)Edelstalen tabakskopadapterEdelstalen kolenschaal (met zwarte gloed)Edelstalen binnenschachtBuitenschacht van hoogwaa..
€189,95
Excl. BTW:€156,98
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3