Menu
Your Cart

Steamulation

Steamulation

Ben je op zoek naar het beste dat de waterpijp wereld te bieden heeft dan is er een grote kans dat je uitkomt bij het van origine Zwitserse merk Steamulation! De edelstalen creaties van de hand van de fabrikant staan bekend om hun schoonheid, innovatieve designs en spectaculair goede rookervaring!


"Zwitserse precisie" is eigenlijk exact de juiste term voor de waterpijpen die Steamulation doorgaans op de markt brengt. De designs zijn visueel om door een ringetje te halen, waarbij wonderschone vazen van helder kristalglas worden gecombineerd met roestvrijstalen onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, die beide zo ontworpen zijn dat ze dé perfecte vorm hebben om jouw ogen te verzadigen met het ultieme geheelplaatje. Ook kwalitatief vind je geen pijp die beter in elkaar zit dan deze Zwitserse machines, waarbij alle onderdelen perfect op elkaar aansluiten en veelal gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën op shisha-gebied. Dit alles resulteert in een rookervaring die zijn gelijke niet kent, waarbij rookontwikkeling en smaakoverdracht van de hoogste categorie zijn.


Ben jij toe aan een waterpijp van de buitencategorie die perfect in elkaar zit, rookt als een kanon en ook visueel hoge ogen gooit? Check dan maar snel ons aanbod aan Steamulation shisha's en ervaar hoe het is om het hookah paradijs op aarde te betreden!

Er zijn geen producten in deze categorie.