Menu
Your Cart

Octopuz Hookah

Octopuz Hookah

Octopuz Hookah brengt ons waterpijpen van hoogwaardige kwaliteit met een unieke stijl en subliem rookvermogen. De verschillende modellen zijn stuk voor stuk betoverend mooi en brengen jouw shisha ervaring naar ongekende hoogtes!


Voor wie alleen genoegen neemt met het beste, is een Octopuz shisha de perfecte match. De waterpijpen zijn allemaal vormgegeven in de kenmerkende "octopus stijl", waarbij het ontwerp van de verschillende onderdelen geïnspireerd is door de vormen van dit unieke zeedier. Zo komt het thema perfect tot uiting in de sierlijk gevormde, edelstalen schachten en oogverblindende vaas designs, die tezamen een perfect op elkaar aansluitend geheel vormen. Naast deze fabuleuze schoonheid, staan de shisha's ook garant voor een super stevige bouw en puntgave afwerking. Het rookvermogen komt tot slot overeen met de looks en bouw; een hemelse airflow gaat gepaard met een gigantische rookproductie en volle, loepzuivere smaak! Na het roken van een Octopuz wil je niets meer anders!


Ben jij op zoek naar een waterpijp van hoogwaardige kwaliteit, met een heerlijk soepele airflow en eentje die er ook nog eens uniek en oogverblindend uitziet? Dan is een waterpijp van Octopuz Hookah dé shisha voor jou! Met een van deze waterpijpen in huis ben je verzekerd van een paradijselijke shisha flow!


Er zijn geen producten in deze categorie.