Menu
Your Cart

Wegens vakantie zijn wij zaterdag 14 mei gesloten. Van maandag 16 mei t/m donderdag 19 mei zijn wij beperkt geopend en bereikbaar tussen 14:00 en 16:00 (bestellingen worden deze dagen zoals gewoonlijk verwerkt en verstuurd). Op vrijdag 20 mei zijn wij gesloten; bestellingen geplaatst na donderdag 16:00 worden op maandag 23 mei verstuurd.


We will be closed on Saturday May 14 due to holiday. From Monday May 16 until Thursday May 19 we are open to a limited extend and can be reached between 14:00 and 16:00 (orders will be processed and shipped as usual on these days). We are closed on Friday May 20; orders placed after Thursday 16:00 will be shipped on Monday May 23.

Octopuz Hookah

Octopuz Hookah

Octopuz Hookah brengt ons waterpijpen van hoogwaardige kwaliteit met een unieke stijl en subliem rookvermogen. De verschillende modellen zijn stuk voor stuk betoverend mooi en brengen jouw shisha ervaring naar ongekende hoogtes!


Voor wie alleen genoegen neemt met het beste, is een Octopuz shisha de perfecte match. De waterpijpen zijn allemaal vormgegeven in de kenmerkende "octopus stijl", waarbij het ontwerp van de verschillende onderdelen geïnspireerd is door de vormen van dit unieke zeedier. Zo komt het thema perfect tot uiting in de sierlijk gevormde, edelstalen schachten en oogverblindende vaas designs, die tezamen een perfect op elkaar aansluitend geheel vormen. Naast deze fabuleuze schoonheid, staan de shisha's ook garant voor een super stevige bouw en puntgave afwerking. Het rookvermogen komt tot slot overeen met de looks en bouw; een hemelse airflow gaat gepaard met een gigantische rookproductie en volle, loepzuivere smaak! Na het roken van een Octopuz wil je niets meer anders!


Ben jij op zoek naar een waterpijp van hoogwaardige kwaliteit, met een heerlijk soepele airflow en eentje die er ook nog eens uniek en oogverblindend uitziet? Dan is een waterpijp van Octopuz Hookah dé shisha voor jou! Met een van deze waterpijpen in huis ben je verzekerd van een paradijselijke shisha flow!


Octopuz Nautiluz 2.0
Out Of Stock
Model: Clear
Octopuz Nautiluz - Edelstalen, bestseller beauty rookt fenomenaal!Zoals het een goede shishashop betaamd, hebben wij nu ook een van Europa's meest gewilde shisha's in ons assortiment opgenomen... de Octopuz Nautiluz! De populariteit van deze beauty is natuurlijk niet voor niets; een uniek gevormde, ..
€159,95
Excl. BTW:€132,19
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1