Menu
Your Cart

WD Hookah

WD Hookah

WD Hookah is een Duitse fabrikant van hoogwaardige waterpijpen met edelstalen rookkolommen en vazen gemaakt van kristalglas. De verschillende modellen zitten zeer solide in elkaar, zijn voorzien van alle moderne technieken en accessoires, zoals gesloten kamers, diffusers en molassevanger-aansluitingen en zijn daarnaast, niet geheel onbelangrijk, gezegend met een super scherpe prijs! Qua prijs-kwaliteit verhouding zijn deze Duitse "Schmuckstücke" dan ook onverslaanbaar.


Wat betreft de looks hebben de verschillende WD Hookah varianten wel wat weg van de eveneens uit Duitsland afkomstige waterpijpen van het exclusieve MIG Shisha. De mooie strakke, stijlvolle designs geven voor ieder wat wils en staan perfect thuis op een kastje of tafel. De geboden rookcapaciteit is door het vervaardigde, edelstalen ontwerp met ruime inwendige binnenschachten heerlijk soepel en smaakvol. Dikke rookpluimen verzadigd met jouw favoriete smaak is dan ook wat je van deze degelijke rookkanonnen mag verwachten. Concluderend beschik je met een WD Hookah over een absolute top hookah die op alle fronten voldoet!

WD Hookah X29A-6
-21 %
Type: Clear
WD Hookah X29A-6 - Compacte edelstaal shisha met mooi gevormde vaas van kristalglas! Exclusief in de Benelux verkrijgbaar bij Hookaholic... de WD Hookah X29A-6! Deze middelgrote shisha van Duitse makelij heeft een superstrak, modern, edelstalen design en rookt als een kanon! WD Ho..
€109,95 €139,95
Excl. BTW:€90,87
Type: Clear
WD Hookah G22-1 - Compacte edelstaal shisha met mooi gevormde vaas van kristalglas! Exclusief in de Benelux verkrijgbaar bij Hookaholic... de WD Hookah G22-1! Deze middelgrote shisha van Duitse makelij heeft een superstrak, modern, edelstalen design en rookt als een kanon! WD Hookah is..
€139,95
Excl. BTW:€115,66
WD Hookah Tradi T1G
Nieuw Out Of Stock
Type: Clear
WD Hookah Tradi T1G - Traditionele edelstaal pijp met gevormde vaas van kristalglas! Exclusief in de Benelux verkrijgbaar bij Hookaholic... de WD Hookah Tradi T1G! Deze middelgrote shisha van Duitse makelij heeft een superstrak, traditioneel, edelstalen design en rookt als een kanon! W..
€139,95
Excl. BTW:€115,66
Type: Clear
WD Hookah X39-6 - Middelgrote edelstaal shisha met mooi gevormde vaas van kristalglas! Exclusief in de Benelux verkrijgbaar bij Hookaholic... de WD Hookah X39-6! Deze middelgrote shisha van Duitse makelij heeft een superstrak, modern, edelstalen design en rookt als een kanon! WD Hookah..
€139,95
Excl. BTW:€115,66
Type: Shiny Grey
WD Hookah X3A-7 - Middelgrote edelstaal shisha met mooi gevormde vaas van kristalglas! Exclusief in de Benelux verkrijgbaar bij Hookaholic... de WD Hookah X3A-7! Deze middelgrote shisha van Duitse makelij heeft een superstrak, modern, edelstalen design en rookt als een kanon! WD Hookah..
€139,95
Excl. BTW:€115,66
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5