Menu
Your Cart

WD Hookah

Model: RVS
WD Hookah Kolentang - Spitse, edelstalen, design kolentang met stevige grip! De WD Hookah kolen tang is bij het oppakken van jouw gloeiend hete waterpijp kooltjes je beste kameraad! De kwalitatieve, edelstalen kolentang heeft een lengte van 21 cm en is daarmee perfect geschikt voor de j..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Soft-Touch Siliconenslang
Out Of Stock
Model: Carbon
Soft-Touch Siliconen waterpijp slang - Soepele airflow en gemakkelijk schoon te maken! Deze soft-touch siliconen slang wordt geleverd als los product, dus zónder mondstuk en slang aansluiting! Dit product is dan ook perfect geschikt als je je slang helemaal zelf wilt samenst..
€12,50
Excl. BTW:€10,33
WD LED Base
Out Of Stock
Model: 22 cm
WD LED Base - Stijlvolle, houten onderzetter met LED opening! Met de WD LED Base is het nu ook mogelijk om waterpijpen zónder LED uitsparing in de vaas uit te rusten met een LED unit! Creëer spectaculaire lichteffecten tijdens het roken van jouw hookah en geniet zo met nóg vollere teugen van een ..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Model: Clear
WD Hookah G20-2 - Compacte edelstaal shisha met mooi gevormde vaas van kristalglas! Exclusief in de Benelux verkrijgbaar bij Hookaholic... de WD Hookah G20-2! Deze middelgrote shisha van Duitse makelij heeft een superstrak, modern, edelstalen design en rookt als een kanon! WD Hookah is..
€139,95
Excl. BTW:€115,66
Model: Clear
WD Hookah G22-1 - Compacte edelstaal shisha met mooi gevormde vaas van kristalglas! Exclusief in de Benelux verkrijgbaar bij Hookaholic... de WD Hookah G22-1! Deze middelgrote shisha van Duitse makelij heeft een superstrak, modern, edelstalen design en rookt als een kanon! WD Hookah is..
€139,95
Excl. BTW:€115,66
Model: Clear
WD Hookah G30A-9 - Spectaculaire edelstaal shisha met geïntegreerd uitblaasventiel! Exclusief in de Benelux verkrijgbaar bij Hookaholic... de WD Hookah G30A-9! Deze middelgrote shisha van Duitse makelij heeft een superstrak, modern, edelstalen design en rookt als een kanon! WD Hoo..
€149,95
Excl. BTW:€123,93
Model: Clear
WD Hookah G33A-11 - Spectaculaire edelstaal shisha met geïntegreerd uitblaasventiel! Exclusief in de Benelux verkrijgbaar bij Hookaholic... de WD Hookah G33A-11! Deze middelgrote shisha van Duitse makelij heeft een superstrak, modern, edelstalen design en rookt als een kanon! WD H..
€149,95
Excl. BTW:€123,93
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7