Menu
Your Cart

Mata Leon

Model: Puncher Pro
Folieprikker Puncher Pro - Voor de perfecte gaten in jouw pantser folie!  Ben jij een echte skere Hollander en vind je de ambachtelijke Werkbund tabaksvorken en folieprikkers heel vet, maar toch een te heftige aanslag op je portemonnee? Dan is deze voordeligere optie wellicht de ideale uitko..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Model: Oyster
Tabaksvork Oyster - Voor een perfecte kopbouw!  Ben jij een echte skere Hollander en vind je de ambachtelijke Werkbund tabaksvorken en folieprikkers heel vet, maar toch een te heftige aanslag op je portemonnee? Dan is deze goedkopere variant wellicht de ideale uitkomst! Ook deze Oyster ..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Model: Silver
Mata Leon Snake Eater - Dikke wolken en top smaak met maar één kooltje!Met de Snake Eater brengt fabrikant Mata Leon een super innovatieve heat management tool op de markt. De HMD maakt het mogelijk een kwalitatieve shisha sessie te ervaren met maar één kooltje, inclusief dikke rook e..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Model: 18.8
Melassevanger Lion - Sappenvanger in de vorm van een leeuwenkop! Exclusief en alleen bij Hookaholic; de Mata Leon "Lion" Molassevanger! Deze exclusieve accessoire brengt jouw shisha experience letterlijk naar een nóg hoger niveau! Zowel op het gebied van smaak, ..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Model: Clear
Mata Leon Maani - Compacte topshisha met schitterend vaasje, slang, tabakskop en hmd! Leveringsomvang:..
€124,95
Excl. BTW:€103,26
Model: Clear
Mata Leon Mufasa - Compacte topshisha met schitterend vaasje, slang, tabakskop en hmd! Leveringsomvang:..
€124,95
Excl. BTW:€103,26
Model: Clear
Mata Leon MLS790 - Riante pijp van edelstaal met magnifieke vaas en dito uitblaas-systeem!Leveringsomvang:Highligths:Slijpstukverbinding (maat 18.8) aan bovenkant schachtDEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER SLANG EN TABAKSKOP..
€139,95
Excl. BTW:€115,66
Model: Clear
Mata Leon MLS799 - Riante pijp van edelstaal met magnifieke vaas en dito uitblaas-systeem!Leveringsomvang:Highligths:Spectaculair uitblaas-systeem in midden van schachtSlijpstukverbinding (maat 18.8) aan bovenkant schachtDEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER SLANG EN TABAKSKO..
€139,95
Excl. BTW:€115,66
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8