Menu
Your Cart

Mata Leon

Type: Puncher Pro
Folieprikker Puncher Pro - Voor de perfecte gaten in jouw pantser folie!  Ben jij een echte skere Hollander en vind je de ambachtelijke Werkbund tabaksvorken en folieprikkers heel vet, maar toch een te heftige aanslag op je portemonnee? Dan is deze voordeligere optie wellicht de ideale uitko..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Type: Oyster
Tabaksvork Oyster - Voor een perfecte kopbouw!  Ben jij een echte skere Hollander en vind je de ambachtelijke Werkbund tabaksvorken en folieprikkers heel vet, maar toch een te heftige aanslag op je portemonnee? Dan is deze goedkopere variant wellicht de ideale uitkomst! Ook deze Oyster ..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Sirius "Chimney" Set
Nieuw -20 %
Type: Black
Sirius Chimney Set - Zwarte, stenen tabakskop met zeefje en chimney opzetstuk! De Sirius Chimney Set is een tabakskop set bestaande uit onderstaande componenten:Een geglazuurde, stenen tabakskop die ervoor zorgt dat de hitte van de kolen perfect verdeeld wordt over de tabakEen tabakskop ..
€15,95 €19,95
Excl. BTW:€13,18
Mata Leon Molassevanger Lion
Out Of Stock
Type: 18.8
Melassevanger Lion - Sappenvanger in de vorm van een leeuwenkop! Exclusief en alleen bij Hookaholic; de Mata Leon "Lion" Molassevanger! Deze exclusieve accessoire brengt jouw shisha experience letterlijk naar een nóg hoger niveau! Zowel op het gebied van smaak, ..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Type: Clear
Mata Leon Maani - Compacte topshisha met schitterend vaasje, slang, tabakskop en hmd! Leveringsomvang:..
€124,95
Excl. BTW:€103,26
Type: Clear
Mata Leon Mufasa - Compacte topshisha met schitterend vaasje, slang, tabakskop en hmd! Leveringsomvang:..
€124,95
Excl. BTW:€103,26
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6