Menu
Your Cart

Khalil Mamoon

Model: XL
Khalil Mamoon Kolenschaal - Groot formaat, keus uit 3 kleuren! De Khalil Mamoon Kolenschaal is een grote schaal met een diameter van maar liefs 24 cm! Daarmee is deze "kraag" van je waterpijp uitermate geschikt om de overbodige as van de waterpijp kooltjes op te vangen! ..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Windscherm Khalil Mamoon Chief Tower
Out Of Stock
Model: Chief Tower
..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Model: Black apple
KM Appel Vaas - Geschikt voor middelgrote en grote Khalil Mamoon waterpijpen! De legendarische Khalil Mamoon Appel vaas is nu ook los verkrijgbaar bij Hookaholic! Ben je op zoek naar een nieuwe waterpijp vaas voor jouw middelgrote of grote Khalil Mamoon shisha dan is dit de perfecte k..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Model: Silver ring
KM Vaas - Geschikt voor middelgrote en grote Khalil Mamoon waterpijpen! Ben je op zoek naar een nieuwe waterpijp vaas voor jouw middelgrote of grote Khalil Mamoon shisha dan is dit de perfecte kandidaat voor de job!Deze originele Khalil Mamoon vaas is handgeblazen in Egypte en voorzien van ee..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Model: Gold
KM Flower - Compacte KM met gouden look!De Khalil Mamoon Flower is een relatief kleine Khalil Mamoon hookah die dezelfde rookkwaliteiten biedt als een van zijn grotere broers! Door het handige formaat kun jij nu overal genieten van een superdeluxe rookervaring "KM style".De ..
€84,95
Excl. BTW:€70,21
Model: Gold
KM Star - Compacte KM met gouden look!De Khalil Mamoon Star is een relatief kleine Khalil Mamoon hookah die dezelfde rookkwaliteiten biedt als een van zijn grotere broers! Door het handige formaat kun jij nu overal genieten van een superdeluxe rookervaring "KM style".De KM Star heeft een m..
€84,95
Excl. BTW:€70,21
Model: Oxid Gold
KM Star Oxid - Compacte KM met zwart-gouden look!De Khalil Mamoon Star is een relatief kleine Khalil Mamoon hookah die dezelfde rookkwaliteiten biedt als een van zijn grotere broers! Door het handige formaat kun jij nu overal genieten van een superdeluxe rookervaring "KM style".De KM Star ..
€84,95
Excl. BTW:€70,21
Model: Gold
KM World Champion - Compacte KM met gouden look!De Khalil Mamoon World Champion is een relatief kleine Khalil Mamoon hookah die dezelfde rookkwaliteiten biedt als een van zijn grotere broers! Door het handige formaat kun jij nu overal genieten van een superdeluxe rookervarin..
€84,95
Excl. BTW:€70,21
Model: Gold
KM Haggar - Compacte, robuuste KM met donkere look!De Khalil Mamoon Haggar is een relatief kleine Khalil Mamoon hookah die dezelfde rookkwaliteiten biedt als een van zijn grotere broers! Door het handige formaat kun jij nu overal genieten van een superdeluxe rookervaring "KM styl..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Model: Gold
KM Antar - Mooie, robuuste KM met gouden look!De Khalil Mamoon Antar is een mooie, robuuste Khalil Mamoon hookah die een hoogwaardige rookkwaliteit biedt, precies zoals we van Khalil Mamoon gewend zijn! Door het mooie, grote formaat staat de ongeveer 80 cm (met tabakskop) hoge sh..
€94,95
Excl. BTW:€78,47
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10