Menu
Your Cart

Oduman

Model: RVS
Oduman Slang Adapter - Smoke nu met je favoriete slang! Heb jij een Oduman waterpijp, maar zou je deze graag willen roken met een andere waterpijp slang dan bijgeleverd is? Met deze Oduman slang adapter is het nu mogelijk om een standaard waterpijp slang aan te sluiten op jouw Oduman waterpij..
€11,95
Excl. BTW:€9,88
Model: Chrome
Oduman Ignis Revo - Absolute must have voor optimale prestaties! De vernieuwde Oduman Ignis Revo is de nieuwste uitvinding op het gebied van heat management! Met deze tool wordt waterpijp roken nog eenvoudiger en geniet je nog langer en relaxter van de enorme rookwolken die jouw favorie..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Model: Clear
Oduman N2 Travel - Dé ideale reisgenoot voor iedere shisha liefhebber! De populaire Oduman N2 is nu ook verkrijgbaar in een super handige "Travel" versie... de Oduman N2 Travel! Deze nieuwste Oduman waterpijp heeft alle eigenschappen van zijn grote broer, maar dan in een k..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Model: Clear
Oduman Monster - Compacte shisha met innovatief purge systeem!Maak kennis met de nieuwste "travel hookah" van Oduman; de Oduman Monster shisha! Deze compacte pijp meet ongeveer 23 centimeter, wordt geleverd met een mooi tasje en beschikt over een vernieuwend uitblaas-systeem dat via de korte schacht..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Model: Clear
Oduman N7 Smoke Tank - Compacte tank shisha in camouflage tas! Het nieuwe model van Oduman is even indrukwekkend als dat deze rookt; grandioos! De Oduman N7 Smoke Tank shisha wordt geleverd in een hippe camouflage tas en is de ideale shisha om overal naar toe mee te nemen!Ben je helemaal into..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5