Menu
Your Cart

Oduman

Type: 26 x 26 x 26
Bucoco Platinum Edition - Premium kwaliteit 26er natuurkolen van Oduman! Fabrikant Oduman heeft nu ook zijn eigen kooltjes ter beschikking; de Bucoco Platinum Edition waterpijp kolen! Zoals we van de producten van de Turkse fabrikant gewend zijn, zijn ook deze shisha kolen van ..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Type: RVS
Oduman Slang Adapter - Smoke nu met je favoriete slang! Heb jij een Oduman waterpijp, maar zou je deze graag willen roken met een andere waterpijp slang dan bijgeleverd is? Met deze Oduman slang adapter is het nu mogelijk om een standaard waterpijp slang aan te sluiten op jouw Oduman waterpij..
€11,95
Excl. BTW:€9,88
Type: Revo
Oduman Ignis Revo - Absolute must have voor optimale prestaties! De vernieuwde Oduman Ignis Revo is de nieuwste uitvinding op het gebied van heat management! Met deze tool wordt waterpijp roken nog eenvoudiger en geniet je nog langer en relaxter van de enorme rookwolken die jouw favorie..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Type: Clear
Oduman Micro V2 - Mini waterpijp als ideale reisgenoot! In navolging van de Oduman Micro, de kleinste waterpijp van Oduman, komt er nu de 2e versie op de markt, de Oduman Micro V2! Deze nieuwste Oduman waterpijp heeft alle eigenschappen van zijn voorganger, alleen kun je de schachtbasis nu op..
€44,95
Excl. BTW:€37,15
Oduman Travel
Out Of Stock
Type: Clear
Oduman N2 Travel - Dé ideale reisgenoot voor iedere shisha liefhebber! De populaire Oduman N2 is nu ook verkrijgbaar in een super handige "Travel" versie... de Oduman N2 Travel! Deze nieuwste Oduman waterpijp heeft alle eigenschappen van zijn grote broer, maar dan in een k..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Oduman Gusto XS
Out Of Stock
Type: Clear
Oduman Gusto XS - Dé ideale reisgenoot voor iedere shisha liefhebber! De populaire Oduman Gusto is nu ook verkrijgbaar in een super handige "Travel" versie... de Oduman Gusto XS! Deze nieuwste Oduman waterpijp heeft alle eigenschappen van zijn grote broer, maar dan in een ..
€84,95
Excl. BTW:€70,21
Oduman Monster
Out Of Stock
Type: Clear
Oduman Monster - Compacte shisha met innovatief purge systeem! Maak kennis met de nieuwste "travel hookah" van Oduman; de Oduman Monster shisha! Deze compacte pijp meet ongeveer 23 centimeter, wordt geleverd met een mooi tasje en beschikt over een vernieuwend uitblaas-systeem dat via de korte schac..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Oduman Smoke Tank
Out Of Stock
Type: Clear
Oduman N7 Smoke Tank - Compacte tank shisha in camouflage tas! Het nieuwe model van Oduman is even indrukwekkend als dat deze rookt; grandioos! De Oduman N7 Smoke Tank shisha wordt geleverd in een hippe camouflage tas en is de ideale shisha om overal naar toe mee te nemen!Ben je helemaal into..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Type: Clear
Oduman N2 - Hippe, compacte, glazen waterpijp van hoge kwaliteit! De Oduman N2 shisha blinkt niet alleen uit door zijn perfecte airflow, maar ook door zijn zeer aantrekkelijke transparante uiterlijk. De combinatie van handgeblazen glas, hoogwaardige roestvrijstalen onder..
€129,00
Excl. BTW:€106,61
Type: Clear
Oduman N5-Z - Nieuwste model glazen waterpijp van uitzonderlijke klasse! De Oduman N5-Z shisha, de nieuwste aanwinst uit de Oduman waterpijp collectie! Dit nieuwe model uit de visueel aantrekkelijke Turkse waterpijp reeks is opgebouwd uit een metalen standaard en grote stijlvolle glaz..
€169,95 €179,95
Excl. BTW:€140,45
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10