Menu
Your Cart

Skull Melassevanger

Skull Melassevanger
Skull Melassevanger
€19,95
Excl. BTW: €16,49
Prijs in spaarpunten: 1995
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 19
  • Type: 18.8

Skull Melassevanger - Sappenvanger met doodshoofd design!

Exclusief en alleen bij Hookaholic; de Skull Molassevanger! Deze exclusieve accessoire brengt jouw shisha experience letterlijk naar een nóg hoger niveau! Zowel op het gebied van smaak, reiniging en esthetiek is deze glazen schoonheid een absolute meerwaarde voor iedere shisha-pro!

Met de Skull haal je in feite een soort van luxe uitbreiding voor je waterpijp in huis. De melassevanger, ook wel molassevanger genoemd wordt geplaatst tussen kolenschaal en schacht en heeft een dubbele functie. Zoals de naam al zegt, is de primaire functie van de tool "het vangen van de melasse", waarmee bedoeld wordt dat deze de tabakssappen die uit de tabakskop sijpelen opvangt. Hierdoor wordt vervuiling van de schacht van je pijp en het water in de vaas voorkomen, met als gevolg dat een zuivere smaakbeleving gegarandeerd blijft en het gemakkelijker is om je shisha na het roken te reinigen. Daarnaast krijgt jouw shisha door toevoeging van de Skull een super exclusieve, oogverblindende en supergevaarlijke uitstraling!

Wil je jouw shisha graag pimpen met de Skull molassevanger? Let dan wel even op dat deze is uitgerust met de juiste aansluitingen (maat 18.8) voor het plaatsen van dit puike stukje glaswerk. Als extra tip raden wij overigens aan om de molassevanger voor aanvang reeds te voorzien van een laagje gekleurd water. Zo kun je meteen vanaf de start gaan genieten van de ultieme shisha ervaring, halloween style...! 

Molassevanger specificaties
Maat aansluiting 18.8
Totale hoogte +/- 13,5 cm
Breedte +/- 6,3 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed