KS Appo Player - Advocado

KS Appo Player - Stenen, phunnel tabakskop met mooie geglazuurde binnenkant!

In navolging van het grote succes van de traditionele KS Appo, heeft fabrikant KS nu ook een stenen phunnel Appo op de markt gebracht; de KS Appo Player! De bowl is handgemaakt, net als de gewone Appo vervaardigd in Duitsland en kan zowel met aluminiumfolie als ook met een heat management device zoals de Kaloud Lotus of Oduman Ignis gerookt worden!

De KS Appo Player tabakskop is volledig "puur natuur" vervaardigd en bestaat uit een speciale klei-steen formule, die middels een innovatief productieproces op hoge temperatuur een samensmelting oplevert van ultieme functionaliteit en superieure bouwkwaliteit. De massieve stenen tabakskop verzorgt een bijzonder goede hitteverdeling, wat een optimale, zich gelijkmatig ontwikkelende smaak oplevert gedurende de hele rooksessie. Door de geglazuurde binnenkant van de kom is de bowl daarnaast uitermate geschikt om te roken met meerdere smaken, doordat de glazuurlaag voorkomt dat de tabaksmolassen (tabakssappen) de tabakskop intrekken. Dit houdt zogenaamde "ghost flavours" buiten de kop waardoor je elke keer weer een heerlijk pure smaaksessie beleeft en optimaal kunt genieten van de op dat moment gerookte smaak. Ook maakt de stenen, geglazuurde bouw het reinigen van de Player een fluitje van een cent. Tot slot maakt het uitgekiende design van de phunnel bowl een heerlijk soepele rookervaring mogelijk waarbij je niet veel moeite hoeft te doen om knallende, volle wolken te produceren!

Ook qua inhoud en compatibiliteit kun je met de KS Appo Player alle kanten op. De tabakskom is groot genoeg voor ongeveer 20 tot 25 gram tabak, wat ruim voldoende is voor een lekkere, relaxte, extra lange rooksessie. De Player is uiteraard "old school" te roken met aluminium folie, maar ook uitermate geschikt om te combineren met een hmd zoals de Kaloud Lotus, Oduman Ignis Revo of AO HMD Sandblasted.


Relevante data:

  • Hoogte tabakskop: +/- 72 mm
  • Diameter tabakskom: +/- 65 mm
  • Diepte tabakskom: +/- 14 mmDe KS Appo Player is uitermate geschikt om te combineren met een heat management tool! 

Bowl info
MerkKS
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopNatuursteen - klei
Hoogte tabakskop+/- 7,2 cm
Diameter buitenrand bovenkant+/- 7,5 cm
Diameter tabakskom+/- 6,5 cm
Diameter gat onderkant+/- 2,8 cm
Diepte tabakskom+/- 1,4 cm
Hoeveelheid tabak+/- 20-25 g
Te combineren met chimney opzetstukNee
Te combineren met heat management toolKaloud Lotus I+, Kaloud Lotus II, Oduman Ignis Revo, Kaya The Block, AO HMD Sandblasted
Kleur tabakskopGrijs - groen - zwart - wit

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

KS Appo Player - Advocado

  • Model: Advocado
  • Hookies: 38
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €19,95
  • Excl. BTW: €16,49
  • Prijs in hookies: 1995

Beschikbare opties: