Menu
Your Cart

Moze Tip Hygiëne Mondstuk

Moze Tip Hygiëne Mondstuk
Moze Tip Hygiëne Mondstuk
€16,95
Excl. BTW: €14,01
Prijs in spaarpunten: 1695
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 16
  • Type: Gold line - Pink

Hygiëne mondstuk Moze Tip - Jouw eigen exclusieve hygiëne mondstuk altijd bij de hand!

Wil je graag waterpijp roken samen met je vrienden, maar heb je maar één waterpijp slang tot je beschikking? Gebruik dan dit exclusieve opzet-mondstuk met koord voor optimale hygiëne

Dit mooie mondstuk met nekkoord is in tegenstelling tot de welbekende wegwerpmondstukjes van plastic geschikt voor talrijke waterpijp sessies en dus niet bedoeld om na 1 keer roken weg te gooien. Door het meegeleverd textielkoord kun je het mondstuk superhandig om je nek hangen, waardoor je deze altijd bij de hand hebt, mocht je naar een feestje gaan of gewoon gezellig samen met je maten een waterpijpfestijn willen houden. Het mondstuk zelf bestaat uit een mooi gekleurde tip van kunststof met daaraan vast een flexibel stuk siliconen dat op mondstukken met een buitendoorsnede tot ongeveer 1,5 cm geschoven kan worden. Zo is dit fancy mondstuk eigenlijk een soort van verlengde van je reguliere waterpijp mondstuk en kun je op een ideale en stijlvolle manier hygiënisch waterpijp roken.

Ben je op zoek naar een exclusief en duurzaam hygiëne mondstuk, dat geschikt is voor permanent gebruik? Voeg dan nu dit strakke mondstuk, compleet met nekkoord toe aan jouw shisha kit en ervaar het gemak van deze handige accessoire!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed