Menu
Your Cart

El Nefes Tradi Slang

El Nefes Tradi Slang
El Nefes Tradi Slang
El Nefes Tradi Slang
Out Of Stock
El Nefes Tradi Slang
El Nefes Tradi Slang
El Nefes Tradi Slang
El Nefes Tradi Slang
€29,95
Excl. BTW: €24,75
Prijs in spaarpunten: 2995
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 29
  • Type: Black

Beschikbare opties:

El Nefes Turkse Slang - Lederen slang met zwart, lang "snakeskin" handvat en houten mondstuk!

Met de El Nefes Turkse Slang haal je een unieke, leren waterpijp slang in huis in Turkse stijl. Het zwarte, slangenhuidachtige handvat levert in combinatie met het mooie houten mondstuk een uniek ontwerp op, dat even goed teugt als het eruitziet... top!

De shisha slang bestaat uit een houten mondstuk van ongeveer 18 cm dat via een zwart verbindingstuk overgaat in het ongeveer 35 cm lange handvat met zwart gekleurd, kunstleren "snakeskin" design. De slang zelf is gemaakt van echt geitenleer, waardoor deze niet-wasbaar is en vooral ideaal voor het roken van steeds één en dezelfde smaak. Groot voordeel hiervan is dat je favoriete smaak helemaal de slang intrekt na verloop van tijd, waardoor er een optimale smaakbeleving ontstaat waarbij je met volle teugen kan genieten van een 100% zuivere smaak, precies zoals deze bedoeld is. Aan het uiteinde van de slang wordt deze afgesloten door wederom een mooi, hip, slangenhuidpatroon welke vervolgens overgaat in het houten eindstuk die in de waterpijp gestoken dient te worden. De totale lengte van de slang is ongeveer 200 cm.

Naast een mooi design en het niet-wasbare karakter beschikt de El Nefes lederen slang over de perfecte inwendige doorsnede voor een enorm soepele rooksessie. Naast een volle smaak levert dit Turkse ontwerp dus ook een super chille airflow waarbij je niet veel moeite hoeft te doen voor die heerlijke, dikke wolken waar iedere shisha roker naar op zoek is!

Ben je op zoek naar een unieke waterpijp slang in Turkse stijl, die een authentiek karakter mixt met een hip, modern design? Wil je daarnaast een superzuivere smaak ervaren met een vloeiende airflow en wolken van de buitencategorie? Voeg dan deze El Nefes Turkse Slang toe aan je shisha uitrusting en reserveer hem exclusief voor het roken van je favoriete smaak!

Slang/mondstuk info
Merk El Nefes
Herkomst Turkije
Type slang/mondstuk Niet wasbaar
Lengte slang +/- 200 cm
Diameter tip van mondstuk 8 mm
Kwaliteit slang A+
Kleur Zwart - bruin - beige

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed