Menu
Your Cart

Ventielkogel - Groot

Ventielkogel - Groot
Ventielkogel - Groot
€1,25
Excl. BTW: €1,03
Prijs in spaarpunten: 125
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 1
  • Type: 10 mm

Ventielkogel Groot - Ventielballetje met diameter van 10 mm!

Heb jij een waterpijp waarvan het ventielballetje kwijt is? Of wil je je waterpijp uitbreiden met een extra slangadapter en heb je hiervoor nog een extra balletje nodig? Dan heb je met deze shisha ventielkogel het juiste product gevonden!

Het ventielballetje zorgt ervoor dat er geen valse lucht door het ventiel naar binnen kan komen tijdens het teugen en maakt het tegelijkertijd wel mogelijk om oude of verbrande rook in de vaas via het ventiel uit te blazen. Bij het roken met meerdere slangen tegelijk is het belangrijk om in of achter elke slangadapter een waterpijp ventielkogeltje te plaatsen. Het balletje zorgt ervoor dat de opening van de tweede (en eventueel derde en vierde) slang afgedicht wordt als er aan de eerste slang geteugd wordt en vice versa. Zo wordt er tijdens het hijsen aan je slang geen valse lucht getrokken die anders door een van de andere slangen of het ventiel naar binnen zou komen en hoef je dus ook niet elke keer een vinger op de andere slang te houden om deze af te sluiten als een van je vrienden een teug van zijn slang neemt. Het balletje zorgt er dus voor dat jij enkel de rook van de tabakskop in je mond krijgt, precies zoals dit gewenst is! 

Dit kleine ventielballetje heeft een diameter van 10 mm en is gemaakt van kunstof. Daarmee is dit balletje geschikt voor moderne waterpijpen zoals die van de merken AMY Deluxe, Kaya, Dschinni, DUD, Octopuz, MYA en Aladin. Doordat de ventielkogel van kunstof is gemaakt, gaat deze niet roesten en zal deze ook minder snel in het ventiel gaan vastzitten, ideaal dus!

Geschikt voor o.a.:

-  AMY Deluxe waterpijpen

-  Kaya waterpijpen

-  Dschinni waterpijpen

-  DUD waterpijpen

-  Octopuz waterpijpen

-  MYA waterpijpen

-  Aladin waterpijpen


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed