Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 484Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 485Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 485Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 487Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 489Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 490Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 491Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 492 Waterpijp onderdelen - Cascade Phunnel tabakskop wit/goud | Hookaholic
Menu
Your Cart

Cascade Phunnel Tabakskop

Cascade Phunnel Tabakskop
Cascade Phunnel Tabakskop
€16,95
Excl. BTW: €14,01
Prijs in spaarpunten: 1695
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 16
  • Type: White - Gold

Beschikbare opties:

Cascade Phunnel Tabakskop - Spaanse phunnel bowl voor extra lange sessies!

De Cascade Phunnel Tabakskop is een grote phunnel tabakskop, die door het speciale design geschikt is voor extra lange rooksessies!

Phunnel tabakskoppen worden gekenmerkt door het hebben van slechts één gat dat zich bevindt in het midden van de tabakskop. Het gat steekt als een soort van schoorsteen uit boven de eromheen liggende geul, waarin de tabak geplaatst dient te worden. Bij de Cascade tabakskop is deze schoorsteen iets lager dan normaal, wat ervoor zorgt dat er geen vacuüm kan ontstaan in de tabakskop, doordat voorkomen wordt, dat de folie tegen het gat gezogen wordt. Resultaat is een heerlijk soepele airflow en een optimale smaakbeleving, doordat de tabakssappen behouden blijven in de tabakskop!

Een ander uniek kenmerk van het ontwerp van de Cascade tabakskop is het bruggetje dat zich boven het gat bevindt. Deze zorgt ervoor dat er geen tabak in het gat terecht kan komen, wat de Cascade phunnel bowl uitermate geschikt maakt om te vullen met een extra grote portie van jouw favoriete tabak!

De Cascade Phunnel tabakskop is verder voorzien van een geglazuurde afwerking. Hierdoor is de 11 cm grote tabakskop goed schoon te maken en geschikt voor het gebruik met verschillende soorten tabak. In combinatie met een tabakskop rubbertje is de kop te gebruiken op vrijwel iedere hookah. 

Ben je op zoek naar een tabakskop die jouw voorziet van een soepele airflow en extra lange rooksessies? Scoor dan nu de Cascade phunnel tabakskop en geniet extra lang van een optimale rookervaring!


Hookaholic tip: Ook ideaal om te gebruiken met een heat management tool!

Bowl info
Merk HC
Herkomst Spanje
Tabakskop type Phunnel
Materiaal tabakskop Klei
Hoogte tabakskop 11 cm
Diameter gat onderkant 2,7 cm
Hoeveelheid tabak Grote portie
Te combineren met heat management tool Ja
Kleur tabakskop Wit - goud

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed