Menu
Your Cart

Tabakskop "Chimney" Hassan Pascha 7.0

Tabakskop "Chimney" Hassan Pascha 7.0
Tabakskop "Chimney" Hassan Pascha 7.0
Out Of Stock
Tabakskop "Chimney" Hassan Pascha 7.0
Tabakskop "Chimney" Hassan Pascha 7.0
Tabakskop "Chimney" Hassan Pascha 7.0
€15,95
Excl. BTW: €13,18
Prijs in spaarpunten: 1595
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 15
  • Type: Rainbow

Beschikbare opties:

Chimney Tabakskop Hassan Pascha 7.0 - Rookt als een schoorsteen!

De Chimney Tabakskop Hassan Pascha 7.0 is een verbeterde versie van de standaard Chimney tabakskop. Ook deze tabakskop is uitgerust met de kenmerkende "schoorsteen" en is ideaal voor het reguleren van de hitte in de tabakskop.

Het geavanceerde design van deze Hassan Pascha 7.0 Badcha bowl bestaat, net als de standaard versie, in feite uit 2 delen. Het onderste deel is een ongeglazuurde tabakskop met 5 gaatjes in de bodem waardoor de rook zijn weg vindt naar de stang. Hierboven bevindt zich de metalen Chimney constructie.  Deze bestaat op zijn beurt weer uit 3 losse onderdelen, het kapje dat over de tabakskop geklemd wordt, de schoorsteen zelf, en het rooster waarop de waterpijp kooltjes geplaatst worden. Deze drie kunnen gemakkelijk aan elkaar bevestigd worden middels een schroefsysteem. 

Het grote verschil met de standaard Chimney bowl zit hem in de ongeglazuurde kop. De kop van de Hassan Pascha 7.0 versie heeft een betere bouwkwaliteit en voelt zwaarder en massiever aan. Als gevolg is de kop een stuk steviger en nog beter in staat om de hitte op een optimale manier te geleiden!

Één van de voordelen van deze zogenaamde Badcha bowl is dat je géén aluminium folie meer nodig hebt. De waterpijp kooltjes worden geplaatst op het metalen rooster, dat de warmte tegelijkertijd gelijkmatig verdeeld, waardoor je de kooltjes niet meer hoeft te verplaatsen tijdens je sessie. De schoorsteen zelf zorgt ervoor dat de hitte binnenin de tabakskop afgevoerd wordt, zodat deze niet te heet wordt en je tabak dus minder snel zal verbranden. Dit betekent dat je langere rooksessies hebt met exact dezelfde hoeveelheid tabak!

Enige nadeel eigenlijk van de Hassan Pascha Chimney bowl is de ongeglazuurde tabakskop. Het is belangrijk deze, na iedere sessie, goed te reinigen, zodat de smaken niet in de kop trekken en daarmee toekomstige rook sessies, qua smaak, beïnvloeden. Rook jij altijd dezelfde smaak, dan is dit natuurlijk geen issue en wordt jouw favoriete smaak zelfs nog intenser na verloop van tijd! De Chimney Hassan Pascha 7.0 tabakskop is te gebruiken op vrijwel iedere hookah!

Wil jij geen gedoe meer met aluminium folie en lijkt het jouw relaxed om langdurig te genieten van je waterpijp, zonder dat je de shisha kooltjes moet verplaatsen voor constante dikke rookwolken? Probeer dan nu deze Chimney Hassan Pascha 7.0 tabakskop en ervaar de voordelen van dit vernieuwende product!

In het kort:

  • géén aluminium folie meer nodig
  • géén kooltjes meer verplaatsen tijdens het roken
  • langere rooksessies met dezelfde hoeveelheid tabak
  • geüpgrade tabakskop vergeleken met de standaard versie

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed