Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 484Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 485Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 485Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 487Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 489Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 490Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 491Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hookaholic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 492 Oblako Bowl - Phunnel M Mono Green | Hookaholic
Menu
Your Cart

Oblako Bowl - Phunnel M

Oblako Bowl - Phunnel M
-9 %
Oblako Bowl - Phunnel M
€31,95
€34,95
Excl. BTW: €26,41
Prijs in spaarpunten: 3195
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 62
  • Type: Mono Green

Beschikbare opties:

Oblako Phunnel Bowl M - Super rook- en smaakervaring in visueel hoogstaand design!

Ben jij op zoek naar een tabakskop die jouw waterpijp zowel visueel als rooktechnisch naar een (veel) hoger niveau tilt? Dan ben je met een Oblako Bowl geslaagd in deze missie! Deze Russische tabakskoppen zijn het neusje van de zalm en combineren looks met prestaties.

Geroemd om hun elegante design vormt een Oblako Bowl de kers op de taart als het gaat om het visuele aspect van jouw shisha setup. Een mooie, donkere klei-kleur wordt aan de bovenkant afgetopt door een creatief en flitsend kleurdesign dat bij elke bowl individueel is aangebracht door de tabakskop onder te dopen in een laag verf. Zo is ieder type weer net ietsje anders en beschik je dus altijd over een uniek exemplaar. Het mooie Oblako logo op de hals van de tabakskop maakt het schitterende design helemaal af.

Ook rooktechnisch is de Oblako tabakskop een genot om mee te chillen. Doordat de bowls gemaakt zijn van klei met een optimale samenstelling voor het gelijkmatig verhitten van de tabak, is de smaak- en rookbeleving die de Russische tabakskoppen voortbrengen één van de beste die er is! De gekozen binnenafmetingen waarborgen daarbij een heerlijk soepele airflow, zodat je met een Oblako bowl verzekerd bent van alles wat je in een tabakskop wenst te vinden. De in de meeste gevallen geglazuurde tabakskom maakt de koppen tot slot ideaal om te variëren met verschillende smaken, omdat de tabakssappen volledig en gemakkelijk weg te spoelen zijn aan het einde van je rooksessie en dus geen toekomstige rooksessies kunnen beïnvloeden. 

Het Oblako Phunnel M type combineert een kwalitatief phunnel design met een tabakskom van gemiddelde tot ruime inhoud. Er is ruimte voor ongeveer 20 tot 22 gram tabak, waarbij deze maat tabakskop dus ruim voldoende plaats biedt voor een lekker lange rooksessie van ongeveer anderhalf uur.

Ben jij op zoek naar een zeer fraaie, unieke tabakskop die oogverblindende looks combineert met optimale rookcapaciteiten? Dan is deze originele Oblako tabakskop zonder twijfel de bowl voor jou! Ervaar de toegevoegde waarde van dit russische staaltje vakwerk en stuw zo jouw shisha belevenis naar ongekende hoogtes! Pof!

Relevante maten:

Hoogte tabakskop: +/- 12 cm

Diepte tabakskom: +/- 1,3 cm

Breedte tabakskom: +/- 7,5 cm

Tabaksvolume: +/- 20-22 gram


Doordat de verschillende tabakskoppen individueel en met de hand afgewerkt zijn, ziet geen tabakskop er precies hetzelfde uit en is de afgebeelde productfoto dan ook een weergave van hoe elk type tabakskop er ongeveer uitziet. 

Bowl info
Merk Oblako
Herkomst Rusland
Tabakskop type Phunnel
Materiaal tabakskop Klei
Hoogte tabakskop +/- 12 cm
Diameter gat onderkant +/- 2,6 cm
Hoeveelheid tabak Bovengemiddelde portie
Te combineren met heat management tool Ja
Kleur tabakskop Turquoise - wit

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed