Menu
Your Cart

Shishabucks Cloud Micro

Shishabucks Cloud Micro
Shishabucks Cloud Micro
Shishabucks Cloud Micro
Shishabucks Cloud Micro
Shishabucks Cloud Micro
Shishabucks Cloud Micro
Shishabucks Cloud Micro
Shishabucks Cloud Micro
Shishabucks Cloud Micro
€169,95
Excl. BTW: €140,45
Prijs in spaarpunten: 16995
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 169
  • Type: Red

Beschikbare opties:

Shishabucks Cloud Micro - De ultieme, draagbare kubus-hookah!

Exclusief verkrijgbaar bij Hookaholic... de uit Canada afkomstige Shishabucks Cloud Micro! Deze befaamde kubusvormige waterpijp is niet voor niets zo bekend! Het compacte, super stijlvolle design is uniek en levert een waterpijp ervaring van torenhoge kwaliteit! Daarbij is deze "reis-shisha" door zijn opbouw en bijgeleverde tas superhandig mee te nemen.

De basis van de Cloud Micro bestaat uit een hippe, kubusvormige vaas van ongeveer 15 x 15 x 15 cm, die gemaakt is van een dikke laag acryl (kunststof). Buiten het feit dat dit de shisha vrijwel onbreekbaar maakt, kunnen alle onderdelen ook in deze kubus opgeborgen worden, waardoor de shisha zeer gemakkelijk te vervoeren is. De kubus wordt aan de bovenkant afgesloten met een mooi gekleurde, van roestvrij aluminium vervaardigde plaat, die met behulp van een met schroefjes bevestigde rubber gemakkelijk en soepel volledig rookdicht bevestigd wordt. Deze "deksel" is voorzien van een draaibare slangadapter en een centrale opening waarin op simpele wijze de tabakskopadapter en dompelbuis gestoken wordt, eveneens gemaakt van roestvrij aluminium. De dompelbuis is aan de onderkant voorzien  van een zeer goed werkende diffuser, waardoor de rookervaring met de Cloud Micro heerlijk soepel is. Het uitblazen van oude rook gebeurt middels de 4 hoeken bovenaan de kubus en levert een zeer spectaculair effect op!

Naast het slicke uiterlijk voldoet de Shishabucks Cloud Micro ook rooktechnisch aan de hoge verwachtingen! De Cloud Micro is een zeer soepel rokende hookah waarbij grote rookwolken eerder regel dan uitzondering zijn. De smaak van de tabak wordt door de gebruikte materialen optimaal overgebracht naar de mond, terwijl het design zich ook nog eens uitstekend leent voor het toevoegen van fruit in het water in de vaas. Zo kun je met de Cloud Micro meerdere kanten op!

Ideaal is natuurlijk ook de zeer degelijke, bijhorende, luxe tas met het Shishabucks logo. De tas is uitgerust met zowel een handvat als riem, waardoor het meenemen van de Cloud Micro een fluitje van een cent is. Door het gebruikte, extra dikke materiaal is de waterpijp daarnaast ook nog eens extra beschermd, zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze kapot gaat tijdens het vervoeren. Naast de tas zit er ook nog een siliconenslang en bijbehorend, flitsend, aluminium mondstuk bij de hookah bijgeleverd. De tabakskop is het enige waarin je zelf moet voorzien.

Ben jij op zoek naar dé ideale "travel hookah" of wil je gewoon een handige, compacte shisha die rookt als een kanon, er super gelikt uitziet en goed is voor jarenlang rookplezier? Check dan nu deze spectaculaire Shishabucks Cloud Micro! Deze unieke pijp is daarnaast een absolute must voor elke zichzelf respecterende shisha liefhebber!  

De Shishabucks Cloud Micro waterpijp wordt geleverd met:

  • Acrylen, kubusvormige vaas
  • Bovenplaat van geëloxeerd aluminium
  • Tabakskopadapter
  • 1 slangadapter
  • Aluminium dompelbuis met geavanceerde diffuser
  • Siliconenslang met aluminium mondstuk
  • Luxe reistas

DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP

Waterpijp info
Waterpijp merk Shishabucks
Materiaal schacht Aluminium
Lengte +/- 20 cm
Slangaansluitingen 1
Aantal bijgeleverde slangen 1
Type slang Siliconenslang
Type tabakskop Geen tabakskop inbegrepen
Bevestiging vaas-schacht Rubber
Kamer type Gesloten
Diffuser Ja
Geschikt voor molassevanger Nee
Kleur vaas Transparant

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed