Menu
Your Cart

AEON Lounge Mini Neo

AEON Lounge Mini Neo
-14 % Out Of Stock
AEON Lounge Mini Neo
€179,95
€209,95
Excl. BTW: €148,72
Prijs in spaarpunten: 20995
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 418
  • Type: Clear

AEON Edition 4 Lounge Mini Neo - De porsche onder de waterpijpen in compacte versie!

Ben je alleen tevreden met het beste wat er op waterpijp gebied te krijgen is, dan is de AEON Edition 4 echt wat voor jou! Deze edelstalen shisha is van superieure kwaliteit en koppelt een sublieme bouw en afwerking aan een enorm soepele rookervaring en een uiterlijk om verliefd op te worden!

De AEON Edition 4 is, zoals alle modellen van de Duitse fabrikant, "made in Germany" wat duidelijk te herkennen is aan de hoogwaardige bouwkwaliteit van deze spectaculaire hookah. Duitse degelijkheid is de norm, waarbij een zeer solide bouw wordt vergezeld door een sublieme afwerking in de vorm van perfect op elkaar aansluitende, edelstalen onderdelen middels extreem soepel lopende schroef- en slijpstukverbindingen. Dit gecombineerd met een ideaal gedimensioneerde, inwendige doorsnede levert een hookah op van zeer hoge kwaliteit die een garantie is voor een hoogwaardige rookervaring en jarenlang shishagenot!

De schachtbasis van de Edition 4 heeft een mooie strakke vorm en is voorzien van het mooie AEON logo. De Lounge Mini Neo variant heeft 1 slangopening, waarvan de bijbehorende slangaansluiting reeds inbegrepen is. De mooie schacht wordt middels een slijpstukverbinding geplaatst in de schachtbasis en door het vastdraaien van de eveneens bij de Lounge Mini versie horende dompelbuis vastgezet. Aan de bovenkant van de schacht bevindt zich eveneens een slijpstukverbinding (maat 18.8) waarin de platte, catchy kolenschaal en tabakskopadapter wordt gezet. De aanwezigheid van deze verbinding maakt het tevens mogelijk de waterpijp uit te breiden met een molassevanger, die naast het opvangen van de tabakssappen, je waterpijp ook visueel nóg exclusiever maakt als dat deze al was!

De hierboven beschreven edelstalen kern wordt vervolgens middels een kort, soepel lopend schroefmechanisme verbonden aan een betoverende vaasje van extra dik en helder glas. Deze past door de unieke, creatieve vorm perfect bij de vormgeving van de rest van de pijp, wat een indrukwekkend geheel oplevert, dat overigens rookt zoals het eruitziet.. grandioos! Je hoeft amper moeite te doen om de gewenste, volle rookwolken eruit te zuigen! En dat terwijl de smaak van je favoriete tabak door de edelstalen body optimaal gewaarborgd blijft. De aanwezigheid van een gesloten kamersysteem in de schachtbasis zorgt er daarnaast voor dat oude rook gemakkelijk uit de vaas te blazen is, zodat je altijd verzekerd bent van een heerlijk frisse, vers aangezogen smaak! Dit uitblazen van oude rook gebeurt overigens zeer spectaculair, via de onderkant van de schacht zelf. De opstijgende rook biedt hier een supervet visueel effect wat de pijp nóg specialer maakt dan dat die sowieso al is!

Ben jij een echte shisha-freak en ben je op zoek naar een nieuwe, kleine waterpijp die er perfect uitziet, zeer solide gebouwd is, beschikt over een grandioze afwerking en tot slot zéér weinig weerstand geeft bij het hijsen?! Haal dan met de AEON Edition 4 waterpijp de ultieme edelstaalshisha in huis en ervaar het sublieme rookgenot dat deze porsche onder de hookah's voor jou in petto heeft!

De AEON Edition 4 Lounge Mini Neo waterpijp wordt geleverd met:

  • Uniek vormgegeven vaasje van extra dik en helder glas
  • Edelstalen schachtbasis met 1 slangopening
  • Edelstalen rookzuil met een 18.8 slijpstukverbinding aan de bovenkant
  • Edelstalen kolenschaal
  • Edelstalen dompelbuis
  • 1 tabakskopadapter
  • 1 slangadapter/-aansluiting

DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP, SLANG EN MONDSTUK

Waterpijp info
Waterpijp merk AEON
Materiaal schacht Edelstaal V2A
Lengte +/- 42 cm
Slangaansluitingen 1
Aantal bijgeleverde slangen 0
Type slang Geen slang inbegrepen
Type tabakskop Geen tabakskop inbegrepen
Bevestiging vaas-schacht Schroefsysteem
Kamer type Gesloten
Diffuser Ja, geïntegreerd
Geschikt voor molassevanger Ja, maat 18.8
Kleur vaas Transparant

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed