Menu
Your Cart

Tom Coco Gold - 3 kg

Tom Coco Gold - 3 kg
Out Of Stock
Tom Coco Gold - 3 kg
€19,95
Excl. BTW: €16,49
Prijs in spaarpunten: 1995
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 38
  • Type: 25 x 25 x 25

Tom Cococha Gold - Premium kwaliteit voor superlange smokesessies!

Wil je enorme rookwolken knallen en optimaal genieten van een lekker avondje waterpijpen? De Tom Cococha Gold natuurkooltjes hebben een super hoog koolstofgehalte en branden daardoor langer, heter en dat met een minimale hoeveelheid as!

De waterpijp kooltjes "Gold" van Tom Cococha blinken uit door een zeer hoog koolgehalte, een zeer goede hitte ontwikkeling en gaan enorm lang mee! Daarnaast geven ze géén smaak af waardoor er optimaal genoten kan worden van de pure smaak van jouw favoriete tabak! Tel bij deze voordelen op, dat de kooltjes zeer weinig as produceren en je snapt waarom deze shisha kooltjes zo populair zijn! 

De Tom Cococha Gold waterpijp kooltjes zijn een zuiver natuurproduct en bestaan volledig uit verkoolde en verpulverde kokosnootschil. De blokjes hebben een relatief grote afmeting van 25 x 25 x 25 mm en gaan daardoor lekker lang mee. Deze kooltjes zijn qua grote vergelijkbaar met de gele versie, maar bevatten een nóg hoger koolstofgehalte, zijn daardoor nóg zuiverder en gaan daardoor nóg langer mee! Wij raden overigens aan dit product zonder windscherm te gebruiken. Dit omdat door het hoge koolstofgehalte een maximale zuurstof toevoer nodig is voor optimale prestaties.

De Tom Cococha Gold waterpijp kooltjes behoren kwalitatief tot de top range van de shisha kooltjes markt. Wil jij de best mogelijke prestaties uit je hookah halen? Steek ze dan maar snel aan!


Voor een optimale rookbelevenis is het aan te raden de waterpijp kooltjes gelijkmatig te verhitten, totdat elke zijde roodgloeiend is, alvorens deze op de tabakskop te plaatsen. Voor het verhitten raden wij het gebruik van een elektrische kookplaat aan.

Kool specificatie
Merk Tom Cococha
Herkomst Duitsland
Type Natuurkolen
Brandtijd +/- 120 min
Gewicht 3 kg
Aantal 216 stuks
Dimensies 25 x 25 x 25 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed