Toaster Kolenverhitter

Toaster Kolenverhitter - Supersnel kolen verhitten door innovatieve broodrooster vorm!

Natuurkooltjes verhitten ging nog nooit zo snel als met de Toaster kookplaat! Deze kolenverhitter in de vorm van een broodrooster zorgt ervoor dat jouw kooltjes supersnel klaar zijn voor gebruik!

De Toaster heeft een vermogen van 600 Watt en is zo ontworpen dat jouw kooltjes van maar liefst 3 kanten verhit worden! Dit komt door de unieke vorm van de warmtespiraal die zich als het ware om de kooltjes heenbuigt, waardoor deze niet alleen van onderen verhit worden, zoals dit bij reguliere kolenverhitters het geval is, maar ook aan 2 extra zijkanten. Hierdoor zijn de kooltjes een stuk sneller klaar voor de start, wat betekent dat jij sneller kunt genieten van je waterpijp sessie! Door het compacte formaat is deze kolenverhitter daarnaast ideaal om thuis te gebruiken. Door middel van de ongeveer 150 cm lange stroomkabel is hij aan te sluiten op een regulier stopcontact en daardoor gemakkelijk te gebruiken op de door jou gewenste plek. Het verhitten van de kooltjes gebeurt door deze te plaatsen in de broodroosterachtige gleuf, waar zich een metalen rooster bevindt die voorkomt dat de kooltjes in direct contact met de verwarmingsspiraal staan. Dit voorkomt op den duur aantasting van de spiraal, waardoor jij uiteindelijk een stuk langer kunt genieten van deze innovatie, "broodrooster" kolenverhitter. Een extra voordeel van het design is dat de kooltjes lekker veilig in de gleuf liggen en er dus geen gevaar ontstaat dat deze van de Toaster afrollen met alle negatieve gevolgen vandien. De Toaster biedt tot slot plaats aan maximaal 6 kooltjes tegelijk (max. 26 x 26 x 26 mm).

Ben jij het zat om je fornuis elke keer te moeten schoonmaken na het verhitten van je natuurkooltjes? En wil je lekker snel kunnen genieten van je waterpijp sessie, zonder te moeten wachten totdat de kooltjes eindelijk klaar zijn? Wil je echter wel genieten van een lange rook sessie met optimale smaak zoals dit alleen kan bij het roken met kokoskooltjes? Voeg dan nu deze Toaster kolenverhitter toe aan jouw shisha uitrusting en ervaar het gemak van deze vernieuwende machine!

Extra Info
Aantal warmtestanden1
KleurZwart
Lengte snoer150 cm
Opwarmtijd+/- 7 min
Vermogen600 Watt

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Toaster Kolenverhitter

  • Model: 600 Watt
  • Hookies: 48
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €24,95
  • Excl. BTW: €20,62
  • Prijs in hookies: 2495