Menu
Your Cart

KS Appo Fusion - Black

KS Appo Fusion - Black
KS Appo Fusion - Black
€19,95
Excl. BTW: €16,49
Prijs in spaarpunten: 1995
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 19
  • Type: Black

Beschikbare opties:

KS Appo Fusion - Stenen tabakskop met geglazuurde binnenkant en siliconen grip!

De KS Appo stenen tabakskop staat als het gaat om stevigheid, afwerking en hittegeleiding aan de absolute top van de shisha tabakskop piramide! Dit handgemaakte juweeltje wordt vervaardigd in Duitsland en kan zowel met aluminiumfolie alsook als basis voor een chimney opzetstuk gebruikt worden!

Een van de eerste dingen die opvalt als je de KS Appo in je hand hebt is de massieve, stenen bouw die super degelijk en solide aanvoelt. De Appo is gemaakt van natuursteen en gefabriceerd middels een innovatief proces op hoge temperatuur, met als uitkomst een sublieme combinatie van hoogwaardige functionaliteit en kwaliteit. De stenen Appo levert als gevolg een bijzonder goede hitteverdeling, wat resulteert in een gelijkmatige verhitting van de tabak en een optimale rook- en smaakontwikkeling.

Doordat de Appo aan de binnenkant voorzien is van een glazuurlaag is de tabakskop gemakkelijk schoon te maken, trekken er geen tabakssappen de kop in en is deze ideaal als je meerdere smaken wilt afwisselen. De breedte van de tabakskom maakt de Appo tevens geschikt om te combineren met het, ook bij ons verkrijgbare, KS chimney opzetstuk. Zo is er eindelijk een kwalitatieve chimney tabakskop met geglazuurde binnenkant die garant staat voor optimaal shishagenot! Deze fusion variant is bovendien voorzien van een siliconen grip-ring die het mogelijk maakt om de Appo met je vingers vast te pakken tijdens het roken als dit gewenst is.

Ook design-technisch ziet de Appo er perfect uit; afwerking, vormgeving en kleurgebruik is perfect in balans en dit zorgt ervoor dat de bowl ook esthetisch van zeer hoog niveau is. Dit alles maakt de KS Appo de perfecte allround tabakskop die jouw shisha ervaring naar professionele hoogtes stuwt!

Afmetingen:

Hoogte: +/- 8,5 cm

Diameter tabakskom: +/- 5,5 cm

Diepte tabakskom: +/- 2,3 cm


De KS Appo is uitermate geschikt om te combineren met een KS chimney opzetstuk en groot tabakskop zeefje! 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed