Menu
Your Cart

Wookah V2 Oak

Wookah V2 Oak
Out Of Stock
Wookah V2 Oak
€249,95
Excl. BTW: €206,57
Prijs in spaarpunten: 24995
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 498
  • Type: Smooth

Wookah V2 Oak Smooth - Exclusieve shisha met eikenhouten schacht!

Nu verkrijgbaar bij Hookaholic... de super spectaculaire Wookah V2 Oak! Deze houten waterpijp mixt een schitterende, kristallen vaas met edelstalen elementen en een eikenhouten schacht en rookt zoals ie eruit ziet; fenomenaal!

De uit Polen afkomstige Wookah shisha's staan bekend om hun mooie houten designs en hoge kwaliteit in zowel bouw als rookcapaciteit. De Wookah Oak is hier geen uitzondering op; een schitterende, handgeblazen vaas van helder kristalglas vormt de basis van deze pijp, die natuurlijk het meest opvalt door de kwalitatief hoogwaardige eikenhouten schacht, die het hoogtepunt van de shisha vormt. De rest van gebruikte onderdelen bestaat uit het zeer sterke edelstaal, zoals de dompelbuis die in het water gaat, het gesloten kamersysteem onder de schacht, de slangadapter en het ventiel, de kern van het houten deel waar de rook doorheen gaat en tot slot de mooie, strakke kolenschaal die het geheel zowel functioneel als visueel helemaal af maakt. Deze nieuwe V2 variant heeft daarnaast enkele verbeteringen ten opzichte van de eerste generatie Wookah's. Zo is de schroefverbinding tussen vaas en schacht in deze nieuwe versie geüpgrade naar een handige bajonetsluiting voor nog meer gebruikersgemak. Daarnaast zijn de rubberen aansluitingen in zowel de slangadapter als ook het ventiel vervangen door perfect passende slijpstukverbindingen, waardoor slangaansluiting en ventiel al soepel glijdend op een eenvoudige wijze aangesloten kunnen worden, met een volkomen rookdichte verbinding als resultaat.

Het resultaat van deze componenten mag er zijn; door de oerdegelijke bouw staat deze Wookah V2 Oak garant voor jarenlang shisha plezier, terwijl de mooie vormgeving en het gebruikte materiaal ook voor het oog een waar genot is. Het belangrijkste wellicht, de rookcapaciteit die de Wookah voorschotelt, is eveneens van premium kwaliteit; een heerlijke rookervaring met een tikkeltje weerstand, precies in de juiste mate, is wat je mag verwachten van deze houten shisha, terwijl de smaak van de tabak optimaal wordt overgebracht op je tong. Na het roken van deze fantastische pijp wil je gewoon niets anders meer!

Ben je op zoek naar een unieke shisha en/of wil je graag een houten waterpijp kopen? Een pijp van een uitstekende kwaliteit wat terugkomt in de bouw, het uiterlijk en de geboden rookcapaciteit? Dan ben je met de Wookah V2 Oak 100% voorzien, want deze spectaculaire, houten shisha heeft alles wat jij op je wenslijstje hebt staan! 

De Wookah V2 Oak - Smooth waterpijp wordt geleverd met:

  • Kristallen vaas van extra dik, helder glas
  • Eikenhouten schacht
  • 1 slangadapter
  • 1  ventiel
  • Edelstalen dompelbuis
  • Edelstalen kolenschaal
  • Tabakskopadapter

DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP EN SLANG

Waterpijp info
Waterpijp merk Wookah
Materiaal schacht Edelstaal V2A / Eikenhout
Lengte +/- 65 cm
Slangaansluitingen 1
Aantal bijgeleverde slangen 0
Type slang Geen slang inbegrepen
Type tabakskop Geen tabakskop inbegrepen
Bevestiging vaas-schacht Bajonetsluiting
Kamer type Gesloten
Diffuser Nee
Geschikt voor molassevanger Nee
Kleur vaas Transparant

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed