Menu
Your Cart

Nube Unique

Nube Unique
Out Of Stock
Nube Unique
€299,95
Excl. BTW: €247,89
Prijs in spaarpunten: 29995
 • Voorraad: Out Of Stock
 • Hookies die je ontvangt: 299
 • Type: Volt

Nube Unique Volt - Uniek, Russisch design met gepatenteerde "bowl blowing" technologie!

De Nube Unique is een spectaculaire hookah van Russische makelij die dankzij het stijlvolle, slanke ontwerp, een kwalitatief hoogwaardige bouw en de gepatenteerde "bowl blowing" technologie behoort tot de absolute high-end range in waterpijpland. Deze unieke pijp is een absolute must-have voor iedere shisha liefhebber en rookt als een Russische stoomlocomotief!

Wat als eerste opvalt aan de gracieuze Nube Unique Volt waterpijpen, is het mooie, strakke, tamelijk minimalistische design dat houten elementen combineert met hoogwaardige edelstalen onderdelen. De uitkomst laat zelfs het meest kritische oog verrukt raken van het zien van zoveel schoonheid, terwijl de hookah ook bouwtechnisch een waar staaltje vakwerk is. Dompelbuis, base en de binnenkant van de schacht zijn opgebouwd uit hoogwaardig roestvrij staal, dat naast een oerdegelijke bouw voorziet in een optimale overdracht van de smaak van de tabak naar je mond. De buitenkant van de schacht bestaat uit een soort van koker, gemaakt van hout, die over de binnenschacht geschoven wordt. Het natuurlijke, speelse patroon van de houtnerf is hierbij perfect zichtbaar, terwijl een patroon van gebrandmerkte bliksemschichten de shisha zijn unieke en kenmerkende uiterlijk geeft. Samen met de strakke, platte base, de extra dikke, roestvrijstalen, eveneens platte kolenschaal en de mooi gevormde transparante vaas van dik glas vormen alle elementen een perfect symfonisch geheel en een fantastische eyecatcher. 

Bovenstaande componenten maken van de Nube Unique een waterpijp van buitengewone klasse, die ook op het belangrijkste punt, de geboden rookcapaciteit, helemaal overtuigd. De gekozen binnenafmetingen zorgen voor een lekker relaxte rookervaring, waarbij het creëren van dikke, smaakvolle wolken niet veel moeite kost. De aan de onderkant van de dompelbuis gerealiseerde insneden vormen een soort van semi-diffuser, waardoor het geborrel van de shisha heerlijk "smooth" verloopt. De met een rubber tot stand gebrachte traditionele aansluiting tussen base en vaas, zoals dit bij Russische pijpen gewoon is, loopt lekker soepel en voorziet in een volkomen rookdichte aansluiting. Daarnaast maakt deze rubber-aansluiting het erg gemakkelijk om de vaas naderhand te vervangen door een ander exemplaar. De hookah is enkel geschikt voor het roken met slechts één slang, die via een handige plug-aansluiting verbonden kan worden met de base van de shisha.

Wat de Nube Unique echter helemaal onderscheidt van andere waterpijpen die beschikbaar zijn op de markt, is het unieke, gepatenteerde "bowl blowing" systeem, dat ervoor zorgt dat je de tabakskop kan koelen tijdens het roken. Buiten dit systeem heeft de Nube Unique reeds een spectaculair uitblaassysteem waarbij de uitgeblazen rook niet door een ventiel naar buiten wordt geblazen, maar door een cirkelvormige opening onder de houten buitenschacht. Visueel ziet dit er sensationeel uit, terwijl de gesloten kamer van de pijp ervoor zorgt dat de hele vaas gemakkelijk "schoongeblazen" kan worden. Door een knop aan de zijkant van de base is het daarnaast echter mogelijk een deel van de uitgeblazen lucht via de tabakskop om te leiden, waardoor deze dus gekoeld kan worden tijdens het roken. Vooral voor mensen die vaak last hebben van "verbrande tabak" is dit ideaal, omdat je zo de rookervaring lekker fris en fruitig houdt!

Tot slot wordt de Nube Unique Volt geleverd inclusief een soft touch siliconenslang van hoge kwaliteit. Helemaal top is het bijbehorende, superstrakke, roestvrijstaal-houten mondstuk dat qua design overeenkomt met de buitenste schacht van de waterpijp. Het mooie Nube Unique logo maakt dit onderdeel daarbij helemaal af.

Ben jij toe aan een waterpijp die uniek is in zijn soort, over buitengewone features beschikt, gemaakt is van zeer solide, visueel aantrekkelijke componenten en een rookervaring voorschotelt van het hoogste niveau? Dan is de Nube Unique Volt wellicht de hookah die je zoekt en jou gaat laten genieten van een shishafeest "Russian style"!

De Nube Unique Volt waterpijp wordt geleverd met:

 • Mooi vormgegeven, transparante vaas van extra dik en helder glas
 • Edelstalen schachtbasis met geïntegreerde "bowl blowing" technologie (plug-sluiting)
 • Edelstalen binnenschacht
 • Edelstalen dompelbuis met semi-diffuser
 • 1 slangadapter/-aansluiting
 • Houten "Volt" buitenschacht
 • Extra dikke edelstalen kolenschaal
 • Edelstalen tabakskopadapter
 • Soft-touch siliconenslang
 • Spectaculair edelstaal-houten mondstuk

Relevante data vaas:

 • Diamater hals vaas: +/- 4,5 cm
 • Hoogte vaas: +/- 25 cm


DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP

MADE IN RUSSIA

Waterpijp info
Waterpijp merk Nube Unique
Materiaal schacht Edelstaal V2A / Hout
Lengte +/- 60 cm
Slangaansluitingen 1
Aantal bijgeleverde slangen 1
Type slang Siliconenslang
Type tabakskop Geen tabakskop inbegrepen
Bevestiging vaas-schacht Rubber
Kamer type Gesloten
Diffuser Semi, geïntegreerd
Geschikt voor molassevanger Nee
Kleur vaas Transparant

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed