Menu
Your Cart

Y4 Hookah

Y4 Hookah
Y4 Hookah
Y4 Hookah
Y4 Hookah
Y4 Hookah
Y4 Hookah
-25 %
Y4 Hookah
Y4 Hookah
Y4 Hookah
Y4 Hookah
Y4 Hookah
Y4 Hookah
Y4 Hookah
€149,95
€199,95
Excl. BTW: €123,93
Prijs in spaarpunten: 19995
 • Voorraad: Op voorraad
 • Hookies die je ontvangt: 199
 • Type: Spike

Y4 Hookah Spike - Smoking Russian style!

Met de Y4 Spike Hookah haal je een echt Russisch rookkanon in huis dat naast een superrelaxte rookervaring beschikt over een zeer spectaculair uitblaassysteem. De uitgeblazen rook komt namelijk halverwege de schacht naar buiten middels de daar aanwezige, sowieso al strak uitziende "spikes". 

Opgebouwd uit een edelstalen kern en aan de buitenkant afgewerkt door hoogwaardig kunststof beschikt de Y4 Hookah over een zelfde soort opbouw die je vaak terugziet bij russische shisha's. De edelstalen binnenkant brengt de smaak in de tabakskop zo natuurlijk en puur mogelijk over op jouw smaakpapillen, terwijl de hoogwaardige kunststof buitenkant een flexibele basis vormt voor het mooie, elegante, zwarte design. De schachtbasis van de Y4 Spike is voorzien van 1 slangaansluiting, die via een handige plugverbinding direct in de basis geplaatst wordt en aan de andere kant verbonden kan worden met een siliconen slang. Daar waar doorsnee hookah's doorgaans beschikken over een uitblaasventiel aan de andere kant van de schachtbasis, is dit bij de Y4 Spike op een veel spectaculairdere manier vormgegeven. De uitgeblazen rook komt namelijk niet ter plaatse van de schachtbasis naar buiten, maar halverwege de schacht, al stromend door de hier aanwezige spikes. Het uitblazen van oude rook vormt hierdoor een heel vet effect, wat de shisha een zeer extravagante allure geeft! De gesloten kamer zorgt dat dit uitblazen grondig gebeurt; één keer rustig blazen verwijdert de aanwezige rook volledig uit de vaas. De downstem is aan de onderkant voorzien van een mat zwart gekleurde, afschroefbare diffuser. Aan de bovenkant van de schacht wordt het elegante design tot slot afgesloten met een mooie, eveneens mat zwarte kolenschaal en edelstalen tabakskopadapter. Inclusief is een mooi gevormde vaas van dik en helder glas die uitermate geschikt is om jouw waterpijp ervaring op te waarderen met een kleurstof van X-Shisha. Vaas en schachtbasis worden helemaal in Russische stijl verbonden via een traditionele plugverbinding met rubber.

Concluderend is de opbouw van de Y4 Hookah zeer solide, creatief, voorzien van catchy details en een lust voor het oog. Geheel in deze trend maakt de rookervaring die de Y4 shisha te bieden heeft diepe indruk met een heerlijk soepele airflow die helemaal aan de hoge verwachtingen voldoet. Dit is te danken aan de perfect uitgekiende, inwendige afmetingen waarmee de hookah ontworpen is. Het "innerlijk" van de Y4 Hookah Spike is dus al even indrukwekkend als de extravagante buitenkant, waardoor het totaalplaatje dat de fabrikant aanbiedt 100% overtuigt!

Wil jij graag een Russische waterpijp kopen, waarmee je helemaal de show steelt bij jouw shisha kameraden? Eentje die zeer stijlvolle, originele looks combineert met een rookervaring om van te smullen? Met deze Y4 Hookah Spike ben je helemaal het mannetje (of vrouwtje) en haal je een garantie in huis voor vele jaren waterpijp genot van de bovenste orde!

De Y4 Hookah Spike wordt geleverd met:

 • Mooi vormgegeven, transparante vaas van extra dik en helder glas
 • Kunststof schachtbasis (plug-sluiting)
 • Edelstalen schacht met kunststof buitenkant en spectaculair "Spike" uitblaassysteem
 • Edelstalen dompelbuis met afschroefbare diffuser
 • 1 slangadapter/-aansluiting
 • Kolenschaal
 • Edelstalen tabakskopadapter

Relevante data vaas:

 • Diamater hals vaas: +/- 4,5 cm
 • Hoogte vaas: +/- 25 cm


DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER SLANG EN TABAKSKOP

MADE IN RUSSIA

Waterpijp info
Waterpijp merk Y4 Hookah
Materiaal schacht Edelstaal V2A / Kunststof
Lengte +/- 50 cm
Slangaansluitingen 1
Aantal bijgeleverde slangen 0
Type slang Geen slang inbegrepen
Type tabakskop Geen tabakskop inbegrepen
Bevestiging vaas-schacht Rubber
Kamer type Gesloten
Diffuser Ja, afschroefbaar
Geschikt voor molassevanger Nee
Kleur vaas Transparant

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed