Menu
Your Cart

Ongeglazuurde Tabakskop - Hassan Pascha

Ongeglazuurde Tabakskop - Hassan Pascha
Out Of Stock
Ongeglazuurde Tabakskop - Hassan Pascha
€4,95
Excl. BTW: €4,09
Prijs in spaarpunten: 495
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 4
  • Type: Hassan Pascha

Beschikbare opties:

Ongeglazuurde Tabakskop - Ideaal voor het roken van 1 smaak!

De ongeglazuurde tabakskop is een van de meest gebruikte koppen ter wereld. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Dit traditionele, handgemaakte staaltje vakmanschap is ideaal voor het roken van 1 smaak! Omdat deze na verloop van tijd steeds meer in de tabakskop trekt, wordt de smaak steeds intenser en kun je dus met nog smaakvollere teugen genieten van jouw favoriete tabak!

Deze Hassan Pascha variant is daarnaast extra stevig gebouwd waardoor de kop geschikt is voor talloze waterpijp sessies. De bowl heeft 5 handgemaakte gaten die zich bevinden op de bodem van de tabakskom, waarmee een lekker soepele airflow gegarandeerd is. Vaak wordt de bowl gecombineerd met een chimney opzetstuk, zodat er geen folie meer aan te pas komt. Zo kun jij nog sneller genieten van je favoriete smaak en wordt de hitte die op de kooltjes overgedragen wordt, gelijkmatiger verdeeld over de tabak, wat een nog betere smaak en rookervaring oplevert! 

Heb jij één favoriete smaak die je telkens opnieuw rookt en wil je graag de beste en meest volle rookervaring creëren die er mogelijk is? Scoor dan nu deze Hassan Pascha ongeglazuurde tabakskop en laat je verrassen door een ongekend pure smaakervaring!


Let op: Dit product is handgemaakt en kan als gevolg hiervan krasjes en andere oneffenheden bevatten. Tevens kan het geleverde product hierdoor licht afwijken van de getoonde foto's. Dit gegeven kan het beste gezien worden als iets wat hoort bij de "charme" van een authentiek, handgemaakt product en doet absoluut niets af aan de kwaliteit hiervan.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed